Atacuri de panica

atacurile de panica pot fi un simptom al unei tulburări de d’anxietate.
De obicei, primul atac de panică apare în’adolescența între 15-19 ani.
Această tulburare afectează tinerii cei mai în vârstă.
Atacurile de panica sunt foarte diferite de alte tipuri de anxietate; ele sunt bruște și de multe ori neașteptate, debilitante și de multe ori fără motiv.

studiile științifice arată că aproximativ 0,7% din copii suferă de tulburare de panică sau d’tulburare de anxietate generalizată.
Panica apare de două ori mai des la femei decât la bărbați.
După un atac de panica, s-ar putea dezvolta temeri iraționale numite fobii.
Ulterior, pacientul evită toate situațiile care au cauzat atacuri de panica, de exemplu, de conducere, de cumpărături într-un magazin sau l’un lift.
Simplul gand de a se angaja într-o’activități ar putea duce la alte atacuri de panica.
În consecință, l’persoană care suferă de panică, devine incapabil de a conduce masina sau de a ieși din casă. În această etapă, se spune ca pacientul sufera de tulburare de panica cu agorafobie (teama de spatii deschise).

prin Urmare, există două tipuri de tulburare de panica:

 • Tulburarea de panică cu agorafobie
 • Tulburarea de panică fără agorafobie.
 • Ca și alte boli psihice, tulburări de panică pot avea un impact grav asupra vieții de zi cu zi, cu excepția, dacă nu’individul primește tratament eficient.

  atunci Când se confruntă cu atacuri de panica?

  experții spun că l’de anxietate și de panică fiziologice sunt normale in viata.
  Atunci când creierul primește mai multe semnale nervoase care indică un pericol iminent, l’amigdala (o parte a creierului) este activat. L’amigdala controlează reacția anxios.

  uneori’amigdala poate provoca o reacție’anxietate, chiar dacă nu sunt c’e un pericol iminent. În consecință, acesta va fi mult mai susceptibile de a suferi la un nivel ridicat d’anxietate și atacuri de panică.

  atunci Când suferiți de d’anxietate produce adrenalina (sau epinefrina). L’adrenalina este eliberat de glandele suprarenale. Eliberarea de adrenalină în organism poate provoca tahicardie (bătăi rapide ale inimii), transpirație, senzație de stomac întors cu susul în jos, respirație neregulată, toate aceste caracteristici sunt tipice pentru un atac de panică.

  Dacă nu’e un pericol iminent, l’acumularea de adrenalina in organism poate provoca un atac de panică.

  Cauzele de atacuri de panica la femeile gravide

  în Timpul sarcinii, corpul femeii suferă multe schimbări. Hormonii joacă un rol foarte important. Ele sunt adesea responsabile pentru atacuri de panica. În plus față de hormoni, există și alte motive care pot provoca această boală. De exemplu, gândul de a avea un fiu sau chiar l’incertitudine de cum vor decurge lucrurile post-partum. Femeile sunt într-adevăr preocupați de a avea o sarcină în condiții de siguranță și de sănătate a copilului. De asemenea, sarcina nu este destinat poate provoca anxietate la femei.

  atacurile de panica sunt foarte frecvente (sau continuu) la femeile care au avut o sarcina cu risc ridicat. În același mod, femeile gravide care au avut un avort spontan in trecut pot suferi de atacuri de panica.

  tulburarea de panică poate fi ereditară.
  Cu toate acestea, se poate dezvolta, de asemenea, atunci când nu’este familiar.

  La boli fizice, cum ar fi l’hipoglicemie (scurt de zahăr din sânge) poate provoca stres excesiv. Atacuri de panică și l’hipoglicemie merg mână în mână.

  numărul de atacuri de panica in timpul sarcinii este un motiv de preocupare constantă.
  Desigur, mecanismele psihice și fizice a corpului pentru a ajuta la a reacționa la amenințarea.

  Cauzele de atacuri, d’ anxietate cluburi

  Dezechilibru chimic
  Creierul elibereaza o substanta numita serotonina, care face corp calm și relaxat. Dacă în timpul nopții, creierul nu produce o’cantitate adecvată de serotonina, organismul suferă de un dezechilibru chimic care se manifestă cu anxietate si atacuri de panica, chiar în timp ce dorm.

  Gândurile și preocupările
  În seara, atunci când o persoană se află în jos pe pat, de multe ori cred despre ziua. Dacă ziua a fost deosebit de stresante, l’individul poate simți un sentiment de panică.
  Gândul de activitățile de care avem nevoie pentru a face a doua zi poate provoca un atac de panica, de exemplu, o excursie într-un avion.

  Apnee de somn
  L’apneea de somn este o tulburare de somn care crește rata bătăilor inimii și tensiunea arterială. Persoana care suferă de apnee în somn se trezește de multe ori în timpul nopții.

  amețitoare sau ilegale
  Într-un individ anxietate atacuri de panica noaptea pot fi cauzate de consumul de ceai, cafea, alcool și droguri, de exemplu după ce au fumat iarbă. Unele alimente pot provoca atacuri sunt rare, de exemplu zahăr și grâu.
  Aceste substanțe sunt printre cele mai frecvente cauze ale atacurilor de panica, chiar în timp ce de echitatie.

  Factori de risc de atacuri de panica

  de multe ori simptomele de panică începe între adolescență și maturitate timpurie și afectează mai multe femei decât bărbați.
  Factorii care pot crește riscul de a dezvolta atacuri de panica sau tulburarea de panica sunt:

 • Familiarizarea
 • Stres semnificativ
 • Deces sau boală gravă a unei persoane dragi
 • schimbări Importante în viață, cum ar fi l’sosirea unui copil
 • Abuz fizic sau sexual în timpul l’copilărie
 • Un eveniment traumatic, cum ar fi un accident sau o agresiune sexuală
 • Simptome de atacuri de panica

  Un atac de panică constă în apariția bruscă a unui puternic frica sau disconfort. În doar câteva secunde, acest sentiment poate deveni foarte intensă și include cel puțin patru dintre următoarele simptome:

 • Palpitații, palpitații sau ritm cardiac accelerat
 • Transpirație
 • Tremor sau agitare, de multe ori apare deja în dimineața când te trezești
 • dificultăți de Respirație
 • Senzatia de sufocare
 • Durere în piept sau disconfort
 • Greata sau indigestie
 • Gestiune-diaree
 • Nevoia de a urina frecvent
 • stare de Confuzie sau amețeli
 • Senzație de instabilitate, leșin,
 • Frisoane sau senzație de căldură
 • Parestezii (senzație de amorțeală sau furnicături)
 • Derealisation (sentimentul de irealitate) sau depersonalizare (fiind detașat)
 • Teama de a pierde controlul sau de “nebun”
 • Teama de moarte
 • Multe dintre simptomele de atacuri de panică sunt similare cu cele de boli de inima, probleme cu glanda tiroida, afectiuni respiratorii, si a altor boli. Ca urmare, pacienții care suferă de panica de multe ori du-te la camera de urgență sau medici de birouri, convins de a fi în pericol de moarte.

  Consecințe ale atacurilor de panică la copii și adolescenți cu vârsta
  atacurile de panica la copii poate duce la o agravare de voturi, refuzul de a merge la școală și de separare de părinți. Printre consecințele atacurile de panică sunt:

 • L’abuz de substanțe,
 • depresie și gânduri,
 • Planuri și/sau a acțiunilor de sinucidere.
 • Diagnostic, examinări și încercări pentru atacuri de panica

  Multe persoane care sufera de atacuri de panica du-te la camera de urgență pentru a începe un tratament pentru l’atac de panică este perceput ca fiind un infarct miocardic.
  Medicul efectuează un examen fizic si o evaluare a sănătății mintale.
  De obicei, efectua teste de sânge. Înainte de a diagnostica tulburare de panica, medicul are nevoie pentru a exclude alte boli, de exemplu, l’epilepsie.
  De asemenea, trebuie să ia în considerare tulburări conectat la acesta’abuz de substanțe, deoarece simptomele pot fi similare cu cele ale atacurilor de panica.

  Ce să fac? Leacul pentru atacuri de panica

  Psihoterapie
  Psihoterapie (de asemenea, numit terapie sau terapie comportamentală), este considerat a fi un tratament eficient pentru atacuri de panica. Psihoterapia poate ajuta să înțelegeți l’sursa de atacuri de panică și modul de a rezolva problema.
  Terapia cognitiv-comportamentală, vă poate ajuta să înțelegem că simptomele de panică nu sunt periculoase.
  În timpul sesiunilor de terapie, terapeutul treptat ajută să re-crea simptome de un atac de panică într-un seif și un mediu liniștit. Când senzațiile fizice de panică nu sunt legate de o amenințare, atacurile încep să dispară.
  Dacă tratamentul este de succes, puteți, de asemenea, de a depăși teama de situații care te evita din cauza atacurilor de panica.
  Atunci când începe psihoterapia, terapeutul poate recomanda sedinte saptamanale. Pentru a vedea primele îmbunătățiri trebuie să așteptați câteva săptămâni, și de multe ori, simptomele scad în mod semnificativ sau dispar numai după mai multe luni.
  Când simptomele îmbunătăți, terapeutul dezvoltă un program pentru a reduce frecvența de terapie.

  Remedii naturale pentru atacuri de panica

  Printre remediile naturale sunt flori bach, de exemplu:

 • Salvare Remediu: aceasta este o remediere imediată este compus din 5 flori de Bach mai multe, care au un efect relaxant.
 • Rock Rose este un remediu mult mai potrivit în caz de atac de panică extremă cu transpirație, tahicardie, tremor, dificultăți de respirație, nod în gât și o incapacitate de a reacționa în timpul unei situații de urgență.
 • Terapie de droguri, pentru a trata atacuri de panica

  medicamente pot ajuta la reducerea simptomelor de atacuri de panica si depresie dacă aceasta este o problemă. Există mai multe tipuri de medicamente eficiente pentru gestionarea simptomele de atacuri de panica, inclusiv:

 • Inhibitori selectivi ai recaptarii de serotonina (ISRS). Acestea sunt, în general, în condiții de siguranță și cu un risc scăzut de efecte secundare grave. De obicei antidepresive SSRI sunt medicamente cel mai recomandat pentru tratamentul atacurilor de panica. ISRS aprobat de Food and Drug Administration (FDA) pentru tratamentul de tulburare de panica sunt fluoxetina (Prozac), paroxetina (Daparox, Sereupin) și sertralina (Zoloft).
 • Inhibitori ai recaptării de serotonină și noradrenalină (SNRI). Aceste medicamente sunt o’alte categorii de anti-depresive. Medicamente SNRI numit venlafaxina (Effexor XR) este aprobat de FDA pentru tratamentul de tulburare de panică.
 • Benzodiazepine. Aceste sedative ușoare aparțin unui grup de medicamente numite sedative ale sistemului nervos central. Benzodiazepine poate provoca formativa (provocând mintale sau dependența fizică), mai ales atunci când luate pentru o lungă perioadă de timp sau în doze mari. Benzodiazepine aprobat de FDA pentru tratamentul de tulburare de panică, l’alprazolam (Xanax), clonazepam (Klonopin) și lorazepam(Ativan).
 • Cât timp fac atacuri de panica? Prognosticul

  durata de tulburare de panică poate fi lung, deoarece zgomotul este foarte dificil de a vindeca.
  Unii pacienți care suferă de această tulburare nu poate fi vindecat, dar cel mai vindeca cu un tratament adecvat.

  persoanele care sufera de tulburare de panica, sunt pregătit să: