Publicitate în mâncare adevăr sau minciună?

publicitate în furaje este o temă care este foarte recurentă în dezbaterile în Uniunea Europeană, și, în special, reglementarea acesteia. Campaniile publicitare sta afară și de a exagera beneficiile anumitor alimente. Dacă vrei să știi cum să ne manipuleze, citiți mai departe.

produsele alimentare au în spate multe grupuri de lobby care reprezintă cele mai importante multinaționale din alimente. Continuu Uniunea Europeană primește mai multe cereri cu privire la alimente proprietăți și beneficii pentru sănătate. Fără a merge mai departe, a primit anul trecut mai mult de 44.000.

comisiei europene responsabil de analiza a le reduce lista de cereri a zecea parte, deoarece cele mai multe dintre ele sunt repetate. Uneori contraste beneficii care sunt deja cunoscute la nivel medical, ca este un exemplu de ulei de masline, și putem spune, în orice înseamnă că grăsimea lor este nesaturate ajuta pentru a menține un nivel acceptabil al colesterolului din sânge.

nu este Nici cea a Uniunii Europene, acest lucru foarte up-to-data de în termeni de nutriție acesta nu a fost până anul trecut, când l-a recunoscut beneficiile de apă pentru hidratare.

În orice caz, uniunea europeană lansează continuu mesaje amintind nevoie de acele alimente care au proprietăți și beneficii pentru sănătate trebuie să fie descrise în etichetarea produselor alimentare, însoțite de sumele care trebuie să fie consumate pentru că această afirmație este adevărată.

Este foarte curios ce spune că de iaurt, unul dintre alimentele la care marketing și publicitate ale producătorilor mai multe proprietăți atribuite. Printre beneficiile pe care publicitatea iese din iaurturi sunt:

  • Promovarea florei intestinale
  • Reglarea tranzitului intestinal
  • Ajuta la pierderea a abdomenului
  • Ajuta la apărarea
  • Ajuta la recuperarea de convalescenți
  • de a Îmbunătăți starea pielii.

ei bine, comisia europeană este limitată de a atribui iaurt o îmbunătățire în digestia lactozei pentru cei care au probleme cu ea!

în acest caz, există multe altele, de soia, până la beneficii de izoflavone…în sfârșit, încă un exemplu de unde publicitatea nu este reglementată poate fi atins.

Foarte interesant este articolul din Comidista despre constă în mâncare. mi-Ai recomanda.

Sursa: Țara.

Dacă vrei să știi mai multe sfaturi cu privire la nutriție bună și beneficiile sale, vă recomandăm să vizitați: Alimentatie Sanatoasa

Toate sfaturile în Sfaturi de Sănătate