Cum pentru a face ochii și a le face mai mare!

Învețe câteva noțiuni de bază despre modul de a face ochii și a le face mult mai mari. Ochii sunt cel mai important element pentru a evidenția în față. Atunci când comunicăm, ne uităm pentru ochii oamenilor, sunt cheia pentru a cunoaște adevăratele lor intenții.

prin urmare, este esențial să se uite cu ochii de frumos. Machiajul este adecvată și completă a ochilor implică utilizarea de diverse produse, cum ar fi creion de ochi, creion de ochi, creioane pentru sprâncene, umbre, khol…

Cum să se aplice machiaj pentru ochi

Utilizare profiler de ochi: mărește ochii

sunt profileri lichide, dar ele sunt una dintre cele mai greu de stăpânit. Acum da, efectul este uimitor.

O modalitate ușoară de a aplica dermatograf lichid este desen linia întâi cu un creion dermatograf maro. Apoi vopsele de-a lungul partea de sus cu mat ochii. Acest truc vă asigură un finisaj neted și precis.

Modelarea sprâncenelor

O sprânceană marcat, bine îngrijit și depilate se potrivește ochiul tău și oferă simetrie a feței. Amintiți-vă că o față este simetric este mai frumos decât un singur loc. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

  • Pentru a marca sprancene cel mai bine este îngrijit cu o perie aplicator rimel care nu este deja în uz, și că este curat.
  • După vopseaua ușor peste sprâncenele cu un creion negru sau maro. Pentru a face acest lucru ia mai mult de suprafață plat stilou și umple sprancenele cu accident vascular cerebral scurt, astfel încât imită părul din sprâncene.
  • Poți să-l termine prin adăugarea de un pic de strălucire în frunte, într-un mod care iese în evidență și mai mult.

O geană bigudiu face ochii mai mari,

Cele mai bune fiare de călcat curling sunt cele care fac un frumos curbura în sus. Știați că aceasta este una dintre cele machiaj secretele cel mai bine păstrate? Folositi-l înainte de a aplica mascara, nu după.

Vă sfătuiesc să citiți: rimel: Manual de utilizare

Indeparteaza cearcanele cu un concealer

cercurile intunecate De sub ochi te fac să arăți obosit și mai în vârstă. Una dintre cele mai bune trucuri de machiaj pentru a obtine un look se trezește, se bazează pe:

  • se Aplică în zona inferioară a ochilor cu o crema hidratanta pentru ochi pentru absorbția rapidă.
  • se Aplică anticearcan pentru a acoperi nuante de violet, maro, verde sau piele.
  • apoi, se aplică un alt anticearcan una sau două nuanțe mai ușoare decât fundația.
  • în cele din urmă, se aplică ușor un pic de pulbere de culoare galben pal pentru a vă ajuta să dureze mai mult.

Puteți citi mai multe la: Secretele de make-up