Protecție solară: Tot ce trebuie să știți

protectie solara se realizează fie prin evitarea expunerii la soare, sunt sigur că știai deja, sau prin așa-numita protectie solara. În orice caz, expunerea prelungită la soare nu este o opțiune sănătoasă, iar acest lucru este, de asemenea, ceea ce știm cu toții.

produsele de protectie solara sunt produse cosmetice care integra și de a combina mai multe ingrediente care blochează razele UVA și UVB sau uv. Aceste raze de soare daune și de vârstă, pielea noastră, chiar și pentru crește riscul de a dezvolta cancer de piele.

soarele este necesar pentru pielea noastra, dar luate cu precauție. O expunere de 10-15 minute pe zi, 3 zile pe săptămână, este suficientă.

Cu această doză de soare vom primi beneficii de razele sale, care sunt implicate în diferite procese. Una dintre ele este de metabolizare a vitaminei D, esențială pentru buna stare a oaselor și țesutului muscular.

Dacă ai de gând să fie expuse la soare mai mult decât este necesar, trebuie să-ți protejezi pielea. Nu e demn de a-l supune la un puternic pedeapsa pentru doar câteva zile, maro.

Protecție solară împotriva razelor UVA și UVB

Unele articole pe tema:

de Protecție solară sau cum pentru a evita petele de pe piele

mulți dintre noi vrea să primească energia solară direct pe piele. Găsi nici o plăcere mai mare decât a lua soarele de stabilire pe plajă.

de ce ar trebui să te protejeze de soare?

protectie solara este esențială pentru a preveni cancerul de piele, riduri și pete pe piele.

ai Grijă de sănătatea pielii tale: ai grija cu soarele!

starea de sănătate a pielii este ceva care ar trebui să te gândești înainte de a ajunge la costum. Pentru a face acest lucru am să vă dau câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă protejați pielea, și, în plus, să-l poarte frumos la soare.

Repararea pielii după soare

pentru îngrijirea pielii sunt esențiale în toate timpurile, deși mult mai mult dacă ești expus la soare. Dacă vă place să vă bucurați de soare, fără a termina cu 20 de ani în sus, trebuie să ai grijă de tine.

Antioxidanti alimentari

alimente antioxidante ajuta nu numai pentru a rămâne sănătos, există, de asemenea, unele mare de aliați în lupta împotriva timpului.

Vitamine pentru piele

vitamine pentru piele sunt, de asemenea, esențiale pentru restul țesuturilor din organism și multe alte funcții. Știu ce vitamine trebuie să ia în produsele alimentare pentru a avea o piele supla, vital și sănătos.

te sfătuiesc: Sfaturi de Sănătate