Exerciții faciale, chiar sunt eficiente?

ce exercitiile faciale? sigur te-ai intrebat pe ocazie. ideea de întinerire fața noastră și menține pielea netedă și tânără exercitarea nu este un vis. te . Păstrați lectură și am explica cum și de ce.

de gimnastică facială este, de asemenea, utilizat ca terapie pentru a recupera de la un accident care poate provoca paralizie facială. Ceea ce arată că este mult mai eficient decât ar putea părea.

rău lucru este că există multe branduri cosmetice preferă să-și vândă produsele lor, înainte ca ei să recunoască eficacitatea acestor exerciții.

programe absolut eficient, care funcționează foarte bine și pot da un aspect proaspat si echilibrat. Un program bun de exercitii faciale pot ridica bărbia, deschise pleoapele și atenua ridurile.

muschii faciali nevoie De exercițiu la fel de mult ca restul corpului. Și exerciții faciale functioneaza ca si musculare exercitii regulate. Se poate remodela, ton și firma de diverse mușchii feței.

Doctorul Sanchez, trainer și coach de sănătate, în același timp, el mi-a spus zilele trecute că societatea noastră este obișnuit cu solutii rapide, după cum reiese din numărul de operații estetice, care sunt de facut (pana acum 3 ani Spania a fost prima țară din operațiuni de estetica din Europa și a patra din lume).

exerciții faciale nu au cu adevărat?

Yoga Faciala va ajuta pentru a vă menține tânăr.

în ciuda faptului că există terapii specifice pentru întreținerea pielii faciale (așa-numita ” yoga facial “) mulți oameni aleg calea de operațiuni, atunci când fata ta are riduri, descolgamientos sau fălcile.

Dacă aveți interes și destul de disciplina pentru a efectua un program de exercițiu facial, nu numai că puteți salva o mulțime de bani, dar, de asemenea, sănătatea dumneavoastră va îmbunătăți. Vă va fi mult mai conștienți de faptul că ia o stil de viață activ și sănătos va permite să vârstă, cu mai mult har și mai încet.

baza de yoga facial este aceeași ca pentru restul anului care practici: menținerea în stare bună mușchii feței încep să-și piardă elasticitatea și flexibilitatea cu varsta din cauza lipsei de utilizare.

știai că fata ta este format din mai mult de 50 mușchii diferite?

Pentru că este adevărat, și mai elastic ele sunt în partea de sus a capului. Acesti muschi pot acționa separat și în combinație unele cu altele, care să permită crearea de expresiile faciale.

fac exerciții faciale în mod regulat cu diferite mușchii feței să rămână ferme și să fie capabil de a evita sagging. Creșterea fluxului de sânge și circulația sângelui, datorită exercițiului, ajuta pentru a contracara aparitia ridurilor.

Cele mai multe dintre exerciții faciale ar trebui să fie repetate 10 ori ca un minim și să le facă cel puțin două ori pe săptămână pentru rezultate bune.

Exerciții Faciale sunt foarte simple care te ajuta pentru a menține un aspect tânăr

  1. Ridicați sprâncenele foarte mare, ca în cazul de a pune fata de mirare, și păstrați-le așa timp de cinci secunde.
  2. Ridicați sprâncenele la fel de mare ca tine poate din nou și deschide ochii spre tavan. combina-l cu o încruntare.
  3. Deschide gura cât mai larg posibil și lipi limba fel de mult ca tine poate,păstrați-l în acest fel timp de câteva secunde.
  4. Mută nasul la fel de mult ca tine poate de la o parte la alta.
  5. Adună-ți buzele în formă de “Sau” apoi, schimba expresia cu un zâmbet larg. Repetați de mai multe ori.
  6. să Stea într-un scaun confortabil și întoarce capul spre tavan. Încrețirea buzelor și a scoate limba, pe cât posibil, în acest fel vă întinde mușchii gâtului.

O dieta sanatoasa, de asemenea, vă ajută să rămâneți tineri

O dietă bogată în fructe și legume ajută la combaterea ridurilor prin creșterea naturală de apărare a pielii. Consumul suficient de apa este, de asemenea, esențiale pentru o piele sanatoasa. Dacă ești corect hidratat pielea ta va fi mai grăsuț și elastic.

insulina si rezistenta la leptina sunt cele mai importante acceleratoare de procesul de imbatranire. Este foarte important pentru a menține nivelul de insulina si leptina niveluri scăzute dacă vrei să rămâi sănătos și să aibă un aspect tineresc. Cel mai eficient mod de a face acest lucru este prin reducerea sau eliminarea cereale și zahăr din dieta ta.

ei Bine, dacă doriți să începe să-și exercite fața ta, în următoarele articole care vă va arăta cum puteți vedea exerciții specifice să-și exercite muschii fetei și să păstrați fata ta tonifiat și întinerit.