Manichiura: știi pericolele sale

manichiura este unul dintre frumusețea serviciile cele mai solicitate, datorită proliferării saloane de frumusete peste tot în lume. Dar trebuie să respecte anumite pasă dacă tu nu vrei să fi infectate cu unele boli care sunt transmise prin mâinile.

manichiura generează o mare afacere la nivel mondial. În multe orașe și orașe au înregistrat o proliferare a acestor afaceri sunt conduse de asiatici. Prețurile oferite în saloane de înfrumusețare și saloane de păr au scăzut foarte mult, iar acum variază de la € 10 € 25 pentru o manichiura (pedichiura poate costa 50€), care este de aproximativ șase miliarde de dolari pe an pentru această industrie.

Dar cel mai ieftin preț de poartă, de asemenea, cu anumite riscuri din cauza, în principal, pentru că nu toți sunt profesioniști.

Una dintre condițiile fundamentale care trebuie să existe într-o manichiura de servicii este de curățare și tehnica. Dacă acest lucru nu este așa, puteți suferi efecte secundare semnificative.

Riscuri de Manichiura

profesioniștii de manichiura ar trebui să fie pentru a menține un rafinat igiena cu toate instrumentele care sunt folosite în proces, acestea trebuie să fie curățate după fiecare serviciu pentru că dacă nu, ele pot deveni un teren propice de bacterii, virusi si ciuperci.

Pentru a salva o bună igienă este de a urma o dezinfectare protocol care include:

  • curățați zona în care vă sunt de lucru
  • dezinfectat instrumente
  • nu se amestecă produse

Caut saloane unde sunt cabine simple

Este important să nu pentru a fi aproape de clienții care fac manichiura în același timp. Pot exista oameni care sunt bolnavi, au infecții unghiilor sau ciuperca piciorului, astfel încât nu este dificil pentru o transmitere a infectiei de la un client la altul.

Schimbul de produse și containere

în scopul de A reduce costurile este foarte comun faptul că unele saloane de coafura si saloane pentru a umple în conținutul lacul de unghii, creme hidratante, de mână și chiar lac de unghii. Această acțiune pune în pericol calitatea produsului.

Pentru a asigura viața ta de email și de a vă proteja de orice posibil germeni, cere ca ei să deschideți produsul în prezența ta.

Poate provoca mici tăieturi în piele

faptul că nu vezi sânge, nu înseamnă că nu au fost tăiate, pentru că tăieturi în piele pot fi microscopice. În plus, este ușor pentru ca acest lucru să se întâmple, deoarece acestea sunt tăiate și târât unghiile, unghiile rupte, piele moarta, cuticulele, etc

Aceste microscopice rănile sunt pe cale de intrare pentru organisme infecțioase.

lac de unghii poate fi colorarea unghiilor.

lac de unghii, în special culori inchise, poate pata unghii sau unghiile de la picioare și lăsați-le îngălbenite și decolorate. Pe măsură ce cresc unghii, petele vor dispărea, dar poate dura săptămâni sau chiar câteva luni.

Numai profesioniști știu cum să-l dezinfecteze bine instrumentale

Unele microorganisme infecțioase sunt ușor de a ucide, dar altele nu. De multe manichiură și pedicuristas că instrumentele sunt sterilizate, dar nu este întotdeauna cazul, deoarece nu toate soluțiile dezinfectante ucide toate viruși.

mod de a evita asta este nevoie de tehnicieni care sunt autorizate și au fost instruiți în mod corespunzător, pentru că trebuie să respecte aceleași condiții de igienă că, dacă ați fost în consultarea unui medic. Sunt care știu cum să lucreze cu prezența de sânge și menține un mediu steril chirurgical.

singura soluție care dezinfecteaza complet este o autoclavă, un aparat utilizat pentru a steriliza echipamente și instrumente, folosind de înaltă presiune și abur, poate elimina 100% din toate organisme infecțioase.