Evoluția frumuseții de femeie

evoluția frumuseții de femeie, a trecut prin multe moda. În toate acestea femeia a fost forțată să se schimbe și să se adapteze la gusturile sociale ale timpului. În acest articol puteți vedea un scurt rezumat al modificărilor și transformărilor suferite de organism de sex feminin de-a lungul istoriei.

frumusete este cu siguranță un concept care variază în mod constant. Este influențată de timpul social și cultural. Și toate dintre noi, ca indivizi unici care suntem, avem un concept subiectiv de frumusete.

de-a lungul istoriei, în permanentă căutare de frumusete, noi femeile trebuie îndeplinite de standardele de frumusețe din timp.

Astăzi pare a fi subțire, cât mai multe modele, ceva frumos. într-o încercare de a veni mai aproape de acest model sunt realizate diete pentru a pierde in greutate.

Modificări în modelul de frumusete de femeie

Dar acesta nu este singurul moment istoric în care zveltețe a fost supraestimat. Deja în secolul al XVI-lea este romanțată la feminin, cu putin piept, dar de mare și talie subțire. Pentru asta am folosit faimosul corset, o bucata de material care este foarte consolidată care a fost legat în jurul pieptului si a taliei, în scopul de a strânge corpul și erguirlo.

prototip al frumuseții feminine în primele decenii ale secolului al XX-lea s-a bazat pe o foarte, foarte subțire, pielea foarte albă, nu în piept, cu un tip un pic copilăresc în cazul în care cel mai important lucru a fost de a arăta o fata atractiv. Nu este marcat talie, pe de altă parte, a purtat rochii, de mare talie, foarte scăzută. Combinate cu bluze si camasi cu maneci mai largi decât cele acoperite de plină figură feminină.

Oferindu-le o pauză și sărind peste perioada de doi războaiele europene, în cazul în care ceea ce s-a căutat să supraviețuiască la toate costurile și de frumusețe, și alte mai mult de aspectele superficiale ale vieții a trecut la un al doilea nivel, am ajuns până la 60 în cazul în care prototipul femeii ideale schimbări.

înălțarea femeie cu un piept și generos cu curbe foarte exagerate forma un tip de femeie durdulie (memoria de foamete trecută în timp de război, poate..). Femeile să imite sunt Marilyn Monroe, sophia Loren, Lina Lollobrigida.

În anii ‘ 80 gusturile evoluează și femeile încep să merg la sală în mod regulat.

o conștientizare a importanței sănătății, care influențează idealul de frumusețe feminină: femeia din acest deceniu încearcă să umeri puternici, talie foarte îngustă, hip drenat.

idolii de sex feminin în acest moment sunt Sharon Stone, Kim Basinger, Diane Keaton. Acest gust pentru feminin fel care amintește de sex masculin în moduri care a evoluat până în prezent-lea.

cum este gustul de frumusete de femeie?

Dacă există ceva ce pot să spun în momentul de față este că . La începutul acestui secol, și ca o reminiscență a deceniului 90, încă-a plăcut femeile puternice, cu curbe, dar nu exagerat, cu un aspect sănătos, și trabajadas în săli de sport.

Prueba de ello fiul las famosas topuri: Cindy Crawford, Naomi Campbell, etc.

Ca moda este alcătuit din contraste idealul de frumusețe feminină a evoluat până când veți găsi delicatețe absolută. Cred că aproape căutat negarea feminitatea femeii în atributele sexuale și biologice: curbe.

acesta Arată ceea ce avem în modele de sex feminin care zgâria anorexie și care, din păcate, și astăzi puteți vedea pe unele piste: Victoria Beckham, Isabela Scump – triste și celebre anorexica model care a murit de această boală, după o campanie împotriva extremă delicatețe-și atât de multe altele.

vestea bună este că se pare că moda pentru extrema delicatețe a trecut, multe branduri de moda refuză să ia modele foarte subtire ca Vogue, Anahi, etc.

Acum idealul de frumusete de femeie este femeie puternică, de tip Latin,, curbe Jenifer Lopez, Sofia Vergara, Christina Hendriks…în sfârșit o veste bună pentru femeile preocupate de sănătatea lor și nu sunt rușine de curbele lor.