De ce sunt acolo pentru a te proteja de soare?

a te Proteja de soare este esențială pentru evitarea cancerului de piele, riduri și pete la nivelul pielii.

atunci Când bronzare a pielii este un semn că a fost deteriorat și încearcă să se protejeze pe sine. Radiația UV determină pielea să producă mai mult pigment melanina (culoarea maro tan), care ajuta la protejarea pielii.

Nici de protecție solară este ușor să te arzi cu soare

expunerea pielii la soare pentru o lungă perioadă de timp și fără protecție cauza arsuri. Pielea este roșie, caldă și provoacă durere. Atunci este ușor pentru piele pentru a fi pierdut, de a cădea în benzi. În cazurile mai severe poate fi necesar tratament medical sau chiar modifica adn-ul celulelor cauzatoare de cancer de piele.

Daca te expui la soare în mod regulat pentru perioade lungi de timp, fără o protecție, este ușor să se dezvolte îmbătrânirea prematură. Pielea va rid, și devine tare în plus pentru a stimula pete intunecate ale pielii. În scurt pielii isi pierde elasticitatea.

Dar pielea nu este singura victimă a razelor UV. De asemenea, ochii pot suferi arsuri dacă nu porți un anumit tip de protecție solară.

care a Spus, ceea ce îți propun este să ia anumite măsuri atunci când vă expuneți la lumina soarelui pentru a minimiza cantitatea de radiații UV care pot penetra pielea și provoca daune.