Alimente care accelerează metabolismul

Există alimente care accelerează metabolismul și de a ajuta să arde calorii. Așa cum am vârstă, avem tendința de a acumula grăsime și a pierde musculare. Acest lucru explică de ce metabolismul incetineste odata cu varsta. Pentru a accelera aveți 2 opțiuni: să-și exercite și să mănânce în mod corespunzător. Voi prezenta cele mai bune alimente pentru a activa metabolismul.

Conținut de post

  • de ce este atât de important de a face exercitii pentru a activa metabolismul?
  • Alte articole despre alimente care accelerează metabolismul

Alimente care accelerează metabolismul: greu de mestecat

Da, ciudat, deși poate părea, alimente cum ar fi carne slaba, fructe, nuci și legume crude, întregi sau de a face mesteci mai mult, astfel încât acestea pot digera corect. Rezultatul este că vă oferă timp pentru a se simt mulțumiți înainte de a-și mânca mai puțin.

Dar, în plus, alimentele, cum ar fi carne slaba sunt bogate în proteine, și, prin urmare, cei mai buni aliați pentru arderea de calorii, nu numai din cauza efortului implicat în mesteca și digera hrana lor, de asemenea, din cauza sale satiating efect durează mai multe ore.

un Alt efect benefic pe care este adăugat la alimente cum ar fi fructe, legume, orez brun, cereale integrale și cereale este că calorii sunt pline de fibre, astfel încât acestea ocupă mai mult spațiu în abdomen (în comparație cu alte alimente cu același număr de calorii) și lasă mai puțin loc pentru doua portii.

15 alimente care accelerează metabolismul

Alimentare stimulente, de asemenea, accelera metabolismul

cafea, ceai negru și verde, ciocolata neagra si sunt alimentele care te porporcionan impulsul necesar pentru activarte datorită cofeina. Dar nu trebuie să le amesteca cu lapte, frișcă sau zahăr. Cafeina este un stimulent al sistemului nervos central, astfel că metabolismul poate fi viteza de la 5 la 8% -despre 80-128 de calorii pe zi.

ceai verde nu are multa cofeina, dar nu conține catechine, un antioxidant care accelerează rata metabolismului bazal cu 4% (aproximativ 80 de calorii pe zi).

ciocolata neagră conține catechine și cafeină, dar sunt sfătuiți să nu merg peste 30 de grame pe zi, pentru a limita grăsimi și calorii.

de căldură , de asemenea, activează metabolismul

ardei, scortisoara, ghimbir, usturoi, cuișoare, muștar, oțet….noi oferim căldură prin arderea de calorii pentru a produce.

Chiar usoara ardei contin compusi care ajuta la eliminarea de până la 100 de calorii pe zi, prin trimiterea de semnale de ardere a grasimilor creierului. Scorțișoară, cuișoare, frunze de dafin și usturoi ajuta, de asemenea, sunt acceleratoare.

de ce este atât de important de a face exercitii pentru a activa metabolismul?

explicația pentru acest lucru este faptul că celulele musculare necesită mai multă energie decât celulele de grasime, prin urmare, persoanele cu o proporție mai mare de mușchi și grăsime, tind să aibă un metabolism bazal mai mare.
În acest caz, putem include bărbați, deoarece acestea au de obicei mai multa masa musculara decat femeile, oasele lor sunt mai grele și, în general, au un procent mai mic de grasime decat femeile, deci metabolismul bazal este mai mare și au nevoie de o mai mare cantitate zilnică de calorii.