Beneficiile apei pentru sănătate

beneficiile de apă de mare pentru sănătate sunt mult mai multe decât vă puteți imagina. Ia soare și baie în mare, este scopul de milioane de oameni în timpul verii. Ia soarele stând în nisip alb și cald, de înot în apă sărată și a obține un bronz incredibil de a ne furniza cu o plăcere incredibilă. Dar… știi că vom oferi, de asemenea, beneficii importante pentru sănătate? Păstrați lectură, vei fi surprins.

Scăldat în apa de mare are un impact direct asupra unor părți ale corpului, cum ar fi pielea. Și multe incidente mai multe indicii ca să simți o plăcere foarte mare.

Beneficii ale apei de mare în sănătate

apă de mare aduce cantități mari de oligoelemente, cum ar fi sodiu, iod, zinc, potasiu, etc, această concentrație minerală ajută, cu proprietăți antibiotice pentru a lupta impotriva bacteriilor care accelerează vindecarea multor probleme ale pielii.

apa sărată a mării și efectele sale curative asupra pielii

apa sărată a mării vindecă foarte rapid rănile. Dacă aveți răni, zgârieturi sau tăieturi în piele, vindeca foarte repede cu doar o baie în apă de mare. Apa sărată curăță rana și o ajută să funcționeze mai rapid.

acesta Este un excelent remediu pentru a vindeca acnee, de exemplu.

de Asemenea, are proprietăți antibiotice și antiseptice, în plus față de un efect de exfoliere și hrănitoare.

Toate aceste proprietăți benefice ale apei de mare pentru a stimula puterea lor de vindecare, pe eczeme, reacții alergice, fulgi, etc.

produce Întotdeauna o mâncărime la începutul scufundării, dar merită să-l îndure.

apa sarea este un exfoliant natural

combinatia de băi în mare, împreună cu restul în nisip, care acționează ca un exfoliant natural al pielii. Datorită acțiunii de atât, pielea elimină toate celulele moarte. Este gata pentru un duș și o acțiune de hidratare cu balsam si crema de corp hidratanta.

hrănește pielea

mineralele Pe care am văzut că apa mării se asigură că pielea rămâne hrănit și, astfel, mai elastic și mai bine.

respiratorii sunt deschise cu briza mării

Dacă ai nasul înfundat și nu poți respira, nimic mai bun decât pentru a merge pentru o plimbare pe malul mării. Unul dintre beneficiile uimitoare ale apei de mare este faptul că are capacitatea de a vindeca simptome de gripă, mai ales atunci când nasul este înfundat.

apa De mare ajută la îmbunătățirea artrita

Unii oameni care sufera de boli reumatice, cum ar fi osteoartrita, observați un profit rapid datorită fierbinte marine care ajuta pentru a calma durerea de articulații.

Datorită efectului de iod puteți înota și plutesc în apă foarte ușor, care ajută mușchii relaxați-vă.

apa De mare relaxează și îmbunătățește bunăstarea

ai văzut vreodată o persoană nefericită la plaja? În plus față de tot ceea ce mencionadol cele mai importante beneficii ale apei de mare este că este că, combinate cu soare, poate ajuta pentru a îmbunătăți depresie și stres, în principal pentru că te ajută să te relaxezi.

conținutul în magneziu ajută calma anxietate, astfel încât câteva zile pe plajă este cel mai bun tratament pentru cei care suferă de stres, nervozitate sau depresie.