Beneficiile de Aloe Vera pentru sanatate

beneficiile de aloe vera sunt incredibile. Planta Aloe Vera este o planta de utilizare a medicamentelor foarte bine-cunoscut de-a lungul istoriei pentru puterea sa de vindecare. Sunt desene de egipteni a acestei plante pentru mai mult de 4.000 de ani, și tăblițele sumeriene de 2.100 de ani, care își arată proprietăți de vindecare.

știați că numele său provine din limba arabă: Aloe-unlloeh– care înseamnă galben substanță amară și Vera, din latină, care înseamnă ““?

aloe vera este o planta perena, din familia liliaceae, cu frunze, cu tepi, care ajunge până la 50 cm lungime, dispuse în rozete, și care este cultivat în toate tipurile de sol. Are flori galbene, foarte caracteristic.

beneficiile de aloe vera, este efect. Acest lucru se datorează prezenței de aloina prezent în primul strat de foi.

mai Jos aloina este găsit inima de gelatină salvia transparent, în cazul în care planta Aloe Vera se acumuleaza rezervele de apă și este cel care prezintă proprietăți de vindecare pentru piele. în principal.

Beneficiile de Aloe Vera

  • Aloe Vera este folosit în primul rând pentru problemele care apar la nivelul pielii, cum ar fi, de exemplu, arsuri, deoarece are o mare putere de vindecare și anti-inflamatorii. De asemenea, pentru calitățile lui, anti-rid și hidratare pielii.
  • Este un laxativ puternic pentru aloina, care ajută la îmbunătățirea constipație.
  • dezinfectant pentru antiseptic, care neutralizeaza efectul toxinelor microbiene.
  • este, de Asemenea, utilizat pe scară largă ca un revitalizarea, care crește de apărare al organismului și întărește sistemul imunitar.
  • în Plus, aloe este o excelentă plantă ornamentală, este în principal cultivat în grădini la orașe și moșii de frumusețea lui.

Preparate din Aloe Vera

Dacă nu vrei să cheltui bani pe creme aloe vera – deși ele tind să fie foarte accesibil-puteți face un preparat din plante și păstrați-l în frigider de fel de unguent pentru probleme de piele.

  • Trebuie să lichefiere 35 de grame o foaie, atunci când acesta devine cremos și se adaugă 55 cc de alcool și 45 ml de apă distilată.
  • la marinat timp de 18 zile, o agitare de zi cu zi pentru a se amestecă bine componentele. Odată macerare se filtrează printr-o pânză subțire de 2 ori și este stocat într-un borcan de albastru sau caramel, într-un loc răcoros și întunecat.

Acest preparat poti folosi amestecat cu un gel neutru pe care le cumpara din farmacii. În acest fel, atunci când produce arsuri la nivelul pielii, sau dacă doriți doar pentru a-l hidrata, puteți folosi unguent de la domiciliu. Este bine conservat.

Te las aici un video care explică cum să taie și se aplică aloe pentru:

Alte utilizări curios de aloe vera

Aceasta planta “all-in-one” de asemenea, este utilizat pentru ameliorarea altor simptome și remedia probleme diferite.

de Asemenea, este utilizat pentru a calma durerea de stomac. O lingurita de aloe amestecat cu suc de portocale proaspăt stors, va calma ardere în pereții stomacului.

aloe vera, de asemenea, ajută să aibă grijă de păr.

protejeaza de vreme, și acționează ca o protecție solară.

acesta Este inclus în multe tratamente anti-matreata pentru că ajută-l să iasă într-un singur periaj.