Beneficiile Sexului asupra Sănătății pe care nu știai

beneficiile sexului asupra sănătății sunt clar dovedite. În plus față de relațiile romantice joacă un rol important în sănătatea noastră generală și bunăstarea noastră. Știi cum viața ta sexuală are o influență pozitivă asupra sănătății dumneavoastră.

Mulți medici și studii vorbi deschis de influența pe care o are asupra sănătății forma și frecvența cu care se practica sex. Sex și de Sănătate este inseparabilă.

facem mult sex cu cineva pe care iubim ne oferă multiple beneficii pentru sănătate și pentru supraviețuire. La mângâieri, îmbrățișări și sărutări ne promova sentimente de dragoste, care ar trebui să ne hrănească și să aibă grijă de. Orice expresie de dragoste și intimitate emoțională încurajează vindecarea ranilor.

Este cunoscut faptul că activitatea sexuală imbunatateste circulatia sangelui, calmeaza anxietatea, imbunatateste memoria, regleaza greutatea si intareste sistemul imunitar. În plus față de faptul că ne face să ne simțim mai fericiți, mai siguri pe noi și mai pozitiv, efecte care influențează alte activități umane.

Beneficiile sexului asupra Sănătății

sexul are beneficii în sănătatea reproducerii.

sexul nu numai că pare să reduce riscul de cancer de prostata în om, acesta servește, de asemenea, pentru prevenirea endometriozei la femei. De asemenea, promoveaza fertilitatea la femei prin reglementarea menstrual modele.

Sex ajută să piardă în greutate și îmbunătățește starea fizică generală.

Unul dintre beneficiile sexului asupra sănătății pe care este probabil că nu știți este că sexul cu un regulat se adaugă activitatea fizică pentru stilul dumneavoastră de viață.

Treizeci de minute de sex arde 100 de calorii sau mai mult. Sexul, de asemenea, crește producția de testosteron, ce se produce os și mușchii puternici.

sex crește testosteron și estrogen

activitate sexuală regulată crește nivelurile de testosteron și estrogen atât bărbații, cât și femeile. Testosteronul este ceea ce face ca tine crește dorința sexuală.

în Plus față decrește libidoului, testosteron, de asemenea, menține inima sanatoasa si ajuta la reglarea colesterolului bun. La femei, sexul creste nivelul de estrogen, care protejeaza impotriva bolilor de inima.

estrogen este, de asemenea, joacă un rol foarte important în organism miros de femei, un factor foarte important în atragerea de sex.

crescut de estrogen la barbati va va ajuta sa dezvolte latura feminină a personalității ei, mai moale și mai bogată. Cu vârsta, echilibrul de testosteron-estrogen începe să se schimbe în oameni: testosteron scade și crește estrogen, iar acest lucru este un motiv pentru care mulți bărbați par să fie mai puțin agresiv și mai blând cu vârsta.

Sexul e ca un drog bun

Acesta este unul dintre beneficiile sexului asupra sănătății. Sexul ne face să ne simțim bine. Pentru acest motiv ne-am dori să-l practice. Plăcerea ajungem la sex se datorează în mare parte la eliberarea de dopamina, un neurotransmitator care activează plăcere în creier. Pentru același motiv, sexul poate acționa ca un antidepresiv.

în Plus față de sex, au un excelent efect anti-stres elimina anxietate. Încurajează creierul să elibereze o cantitate mare de endorfine.

endorfinele sunt neurotransmițători și hormoni care produc un efect opioid – similară cu cea provocată de opiu pe care creierul le elibereaza in mod natural pentru a calma durerea, de a reglementa temperatura, etc

endorfine face că, odată realizat ejaculare – masculin și feminin – corpul este lăsat într-o stare de relaxare totala, care de multe ori induce somnul.

În acest moment toate problemele să dispară.

relaxarea apare, de asemenea, pentru că se oprește tensiunii musculare cardiace și respiratorii.

Îmbunătățește circulația sângelui

în Timpul activității sexuale produce o creșterea presiunii din circulația sângelui, motivată de creșterea frecvenței cardiace.

inima pompează sânge în jurul corpului, cu scopul de a veni în curând la zonás erogene, care sunt supuse excitație. Organele genitale se dilata. Literalmente iriga tesuturile noastre de sânge, care imbunatateste circulatia.

Themefire memoria

sex vom ajuta cu memorie. Acest lucru apare, de asemenea, prin eliberarea de endorfine, dar nu numai din cauza asta.

În general, crește tot de activitatea biochimică a creierului cauzata de eliberarea de energie a tuturor celulelor din creier, care provoacă-l pentru a oxigene ” mai bine. Activitatea de neurotransmitatori permite memoriei să funcționeze mai bine, precum și coordonarea, umor, etc.

relații sexuale pentru a ameliora efectele de gripă

Pentru că, dacă toate cele de mai sus nu erau de ajuns, a face dragoste îmbunătățește constipație, congestie, dureri de cap.

explicația este dată de creșterea tensiunii arteriale.
Unii medici susțin că aceasta este cauza pentru care congestia este legată de vasele de sânge situate în mucoasa nazală. Aceste vase conțin receptori pentru adrenalină și noradrenalină.

Prin stimularea acestor receptori, de exemplu, cu eliberarea de adrenalina in timpul actului sexual, există un efect în care vasele de contract, reducând astfel grosimea mucoasei și permițând gropi pentru a extinde.

ajută-Ne să reglementeze greutate,

sex, de la sine, acesta nu reglementează nimic, dar poate ajuta arde calorii. activitatea sexuala nu mai fi un act fizic în care crește circulația sângelui după cum am văzut deja.

mișcări ritmice care sunt efectuate (cum ar fi mișcarea pelvine), și cantitatea de energie, care este eliberat în timpul orgasmului, se aseamănă cu activitatea sexuală pentru multe activități sportive de mare uzură. De asemenea, atunci când scoateți anxietate, de asemenea, ne încurajează să ne uităm cookie-uri de ciocolată.

Sursa de studiu cu privire la Beneficiile Sexului asupra Sănătății

Toate aceste beneficii au fost extrase dintr-o cercetare realizată de Universitatea Queens din Belfast, pe un eșantion de 1.000 de bărbați de vârstă mijlocie, de-a lungul a două decenii.

studiul A fost conceput pentru a compara oamenii de circumstanțe similare, cum ar fi vârsta și starea de sănătate. Concluziile lor au fost publicate în 2007 în British Medical Journal.