Cum să Flirteze: Te învață câteva trucuri

În acest articol vă va învăța cum să flirteze. Găsi pe cineva interesant, pentru a seduce, pentru ca, pentru a atrage persoana de care iti place… Dacă sunteți în această fază sau pur și simplu doriți să încercați ceva diferit, trebuie să știți câteva trucuri.

Unele sunt mai clasic, iar altele nu atât de mult. Acesta este un comportament care trebuie observate și a trăit în trupul meu propriu și în observarea acestui fenomen. Este, de asemenea, rezultatul de experiența împărtășită de mulți prieteni. ?

Cum să flirteze: complexe

Flirt comportament este un om universal. Studiile antropologice arată că flirtul apare în toate culturile și a jucat un rol fundamental în reproducerea.

prin urmare, noi suntem total dependenți de flirt pentru a exista. Unii psihologi evolutive merge dincolo de asta și spun că flirtul poate fi fundamentul civilizației așa cum o știm.

teoria este că creierul uman funcționează în același mod în care penele din coada păunului: acesta este conceput pentru a atrage oamenii la partenerii lor sexuali. Ca și în toate celelalte comportamente umane, există o serie de legi care nu sunt scrise pe cum ar trebui să fie făcut.
Este ceea ce ar putea fi numit ca tag de flirt.

Aceste legi determina cum, când, cu cine și cu ce scop ne place să flirteze. Urmăm legile instinctiv, și de multe ori inconștient.