Cum de a câștiga în greutate rapid

Dacă știi cum să câștige în greutate rapid este important pentru tine, vă oferim în acest articol câteva sfaturi simple care vă garantează o creștere în greutate imediat. Trebuie doar să urmați-le și a obține astfel o mai puternică, mai dezvoltat, dar liber de grăsime în zonele cu probleme.

Cum de a câștiga în greutate rapid: sfaturi practice

Crește calorii consumate

În acest sens, ești un norocos, pentru că în loc de numărare de calorii pentru a vedea în cazul în care puteți reduce, ca majoritatea oamenilor, în cazul tău, trebuie să crească numărul de calorii consumate.

Mananca grasimi bune

Dar, desigur, acest lucru nu este ușor, pentru că nu e vorba de abuz de alimente grase sau petrece o zi în căutarea la ecran de televizor cu un pachet de chipsuri în mâinile tale.

grasimile care vă pot ajuta să câștige în greutate rapid, ar trebui să fie grăsimi sănătoase. Pentru a face acest lucru, doriți să alegeți alimente cu un conținut ridicat de calorii, de exemplu, conținutul de grăsime din lapte (3,5%) în loc de a lua lapte degresat.

o Altă opțiune sănătoasă este de a înlocui margarina pentru unt, perfect digerabil.

Carbohidrați crește în greutate

în ceea ce privește carbohidrati, același lucru se întâmplă. Acest lucru nu este produse de patiserie industrială, ci dimpotrivă, ar trebui să ia carbohidrați sănătoși, cum ar fi terci de ovăz pentru micul dejun.

de Asemenea, fructele pot ajuta să câștige în greutate rapid. Banane, caise, piersici, și, în general, toate fructele foarte dulci și dens este cea mai bună opțiune.

exercitii pentru cresterea masei musculare

Dacă obiectivul dvs. este de a câștiga în greutate, fără a câștiga un “burtă de bere” trebuie să mergi la sală pentru a face exerciții cu gantere. Sau, de asemenea, te poți antrena pe cont propriu. Alegerea de exerciții este influențat foarte mult.

Cel mai bun, să câștige masei musculare este de a face exerciții anaérobicos, care vă permit să dezvolte musculare, în fața aerobe, care, mai presus de toate, arderea de grăsime.
Alege un exercițiu de rutină conceput special pentru toate grupele musculare, și de a efectua acest antrenament regulat, de cel puțin 3-4 ori pe săptămână, lăsând restul la muschii alternativ de zile.