Cum pentru a obține câțiva metri de bai frumoase, cu oțet

În acest articol, ai 3 tipuri de bai cu otet pentru a obține câteva picioare frumos, sănătos și relaxat. Acesta este cel mai bun mod de a le trata după o zi obositoare și mă întorc pentru a fi în buna și odihnit.

otetul este un remediu foarte simplu de manevrat pentru a îmbunătăți starea de metri. Amestecat cu apă, în părți egale, servește pentru a elimina ciuperci la unghiile și degetele.

de Asemenea, amelioreaza mâncărime a pielii și calm iritabilitate. Ajuta pentru a elimina verucilor și pete și lasă o textură netedă și reînnoit în pielea de pe picioarele tale.

pentru a Alege care dintre aceste 3 bai ai chef de mai mult, și nu uitați pentru a continua hidratare picioarele dupa baie cu o crema hidratanta.

Picioare frumoase, cu o baie cu lavanda, săruri, și oțet.

Aceasta este una dintre cele mai bune solutii pentru a miros urât al picioarelor și unghiilor ciuperca. Acest amestec nu poate fi folosit mai mult de o dată. De fiecare dată când doriți să aveți o baie de lavanda, oțet și sare, trebuie să se pregătească din nou.

Să vă dau această baie este necesar:

  • 1 ceașcă de sare de mare.
  • 1 ceasca de sare Epsom ( mare pentru umflarea picioarelor, plus inmoaie si exfoliaza)
  • 1 ceașcă oțet
  • 1/2 ceasca lavanda uscate

Umple galeata cu 3-4 litri de apă fierbinte, până când acoperi picioarele. Se adaugă toate ingredientele și se amestecă. Păstrați-vă picioarele în apă cel puțin 20 minute. Odată ce ai picioarele uscate, aplica o crema hidratanta.

Pentru a vindeca piciorul de atlet oțet de baie este foarte eficient

Special pentru a vindeca piciorul de atlet, o infecție a pielii cauzate de ciuperci.

baia este preparat prin amestecarea:

  • -o Jumatate de cana de otet
  • 2 lingurite de sare
  • Suficient de apa calda pentru a acoperi picioarele.

în Afară de această resursă, acesta poate fi, de asemenea, aplicate oțet alb distilat pentru zonele afectate pentru a vindeca piciorul de atlet. Pentru a face acest lucru cel mai bine este sa inmuiati o minge de bumbac cu oțet și freca pe zonele afectate.

Acest remediu ar trebui să fie făcut cu cel puțin 15 zile, chiar și după ce simptomele au dispărut, deoarece ciuperca poate ataca din nou. Deci, dacă se aplică diluat ca daca aplici direct oțet, ambele remedii sunt foarte eficiente pentru a vindeca picioarele.

Baie de oțet de cidru de mere

de Asemenea, foarte util pentru a vindeca toate tipurile de ciuperci. Pentru a face acest lucru, se prepară o baie de apă călduță amestecată cu aceeași cantitate de oțet de cidru de mere. Păstrați-vă picioarele se înmoaie în această soluție timp de cel puțin 10 minute pe zi și-l repete pentru zece zile sau până când simptomele dispar.

în Plus, acest remediu, de asemenea, amelioreaza mâncărime și este un exfoliant perfect pentru picioare.

hidratare dupa baie este esențială pentru câteva picioare frumoase

O crema speciala cu vitamina E pentru picioare

Dacă doriți pielea de pe picioare devine moale, este necesar de a cumpăra o crema buna sau de a folosi uleiuri naturale. Trebuie să fie o crema special pentru picioare, mai gras pe care îl utilizați pentru restul corpului, pentru ca pielea de pe picioare este mai gros.

pentru a Alege o crema cu vitamina E și ulei de cocos. Vitamina E este un nutrient excelent pentru piele și un puternic anti-oxidant.

Orice alt ulei este prea bine. În caz de ulei de cocos este că acesta este deosebit de bun pentru a penetra pielea și să-i calmeze. În plus, lor bolnăvicios dulce miros, oferă un ușor de plăcere, așa cum este indicat de către principiile de aromoterapie.

În caz de piele foarte uscata, este necesar sa cream mai mult de grăsime, așa cum este cazul untului de cacao. Masaj în fiecare seară pe picioare cu unt de cacao (este, de asemenea, avocado, unt), și a pus pe sosete de bumbac, care permite de a transpira picioarele. După cum veți vedea, ele sunt mult mai bine atunci când te trezești dimineața.

Dacă vrei să știi cum să aibă grijă de sănătatea picioarelor tale bine, recomand acest site.