Protectie solara pentru a evita petele de la nivelul pielii

protecție solară ajută pentru a obține de aur de culoare a pielii, fără a risca sănătatea pielii tale. Este foarte important să-i protejeze în mod corespunzător pentru a nu da 10 ani pe partea de sus sau față de boli cauzate de soare.

mulți dintre noi vrea să primească energia solară direct pe piele. Găsi nici o plăcere mai mare decât a lua soarele de stabilire pe plajă. Această plăcere este scump: pete pe piele, ridurile…Dacă nu vreau să renunț la plăcerea de soare, trebuie să urmeze o serie de direcții.

de ce este atât de important de a purta de protecție solară?

Știți importanța de o protecție solară poate salva viața. cancer de piele este cel mai frecvent cancer în Statele unite și în unele europene țările mediteraneene. Se estimează că mai mult de 1 milion de oameni vor ajunge la cancer de piele în acest an. Care este vestea proastă.

vestea bună este cancerul de piele poate preveni, pentru că mai mult de 90% din cazurile de cancer de piele sunt cauzate de expunerea la radiații ultraviolete din razele soarelui.

sunteți Gata pentru mai multe vești bune?

Reduce expunerea la radiații UV nu numai că ajută la prevenirea cancerului de piele, de asemenea, ajută la prevenirea ridurilor și a petelor la nivelul pielii, cunoscut sub numele de foto-îmbătrânirii.

Modalități de a minimiza expunerea la razele UV

Folosește protecție solară în fiecare zi.

Chiar dacă este înnorat. Trebuie să alegeți o protecție solară cu spectru larg ca acest tip protejează de razele UVA și UVB, este de obicei rezistent la apă, și are un factor de protectie solara (SPF) de 30 sau mai mult.

Aplicați o cantitate generoasă de cremă de protecție solară de aproximativ 15 până la 30 minute înainte de a merge în aer liber. Dacă sunteți în contact cu apa sau transpirat, trebuie să re-se aplică de protecție solară în fiecare oră. Este, de asemenea, coveniente aplica un balsam de buze sau un ruj care conține protecție solară cu un SPF de cel puțin 30 de ani.

Fii atent, dacă aceste cufundat în apă sau pe zăpadă sau nisip. Aceste suprafete reflecta razele nocive ale soarelui, în creștere, în acest fel riscul de arsuri solare.

copii, în umbra

Ține copiii mai mici de 6 luni complet acoperite și în umbra. Este foarte important de a proteja copiii mici la soare, deoarece daca se arde în copilărie crește riscul de a dezvolta cancer de piele atunci când sunt adulți.

Grija cu orele de expunere la soare

Evita prin toate mijloacele pentru a expunerii la soare între 10:00 și 4:00 pm, așa cum este în acest moment când razele soarelui sunt cele mai intense.Protejați-vă pielea cu o cămașă cu mâneci lungi, pantaloni lungi și o pălărie care acoperă fața, gâtul și urechile.

Ponte gafas

Folosiți ochelari de soare cu 99% -100% absorbție UV pentru a oferi protecție optimă pentru ochi și pielea din jur.