Tip Ectomorfo: Dieta si exercitii fizice

tip de corp ectomorfo este una dintre cele mai de invidiat de multe femei, exact opusul cu oamenii. De ce? ca și pentru aspectul său subțire, fin, fragil, uneori, și de multe ori elegant.

ectomorfo este un tip de fizic uman (o somatotype) în conformitate cu o clasificare a morfologiei corpului uman dezvoltat de psihologul american WH Sheldon.

persoana cu tipul ectomorfo este de obicei metabolism foarte rapid, pentru acest motiv, și pentru că ei au, de asemenea, o înălțime puțin mai mică în medie, tinde să aibă un aspect delicat. Și știi deja că a fi subțire, place foarte mult.

ceea Ce avem deja nu-mi place atât de mult este atunci când ei se plâng că nu pot mânca totul și nu va mai creste nimic… Cu sacrificii trebuie să facem noi, muritorii de rând pentru a nu castiga in greutate!. În orice caz, subtirimea nu este singura caracteristică a ectomorfos.

Caracteristici ale corpului Ectomorfo

 • de Obicei, au o activitate de mare, uneori, prezintă hiperactivitate.
 • articulațiilor mici (prin urmare, de asemenea, aspectul subțire)
 • Au un metabolism accelerat (poate mânca practic ce vor si nu se ingrasa)
 • muschii mici (îi costă o mulțime de a le defini), fese , abdomen și piept mic.
 • schelet este îngust
 • Dificultate, fie pentru a câștiga în greutate pentru a construi musculare
 • În fața ta: o frunte înaltă și o indepartezi bărbie
 • umeri și șolduri înguste.

Dacă doriți pentru a îmbunătăți corpul tau de a fi un ectomorfo, este necesar să se hrănească și tren-un mod special, care vă permite pentru a depăși slăbiciunile tale, și-ți exploateze naturale forte.

Dieta si Sfaturi pentru tipul ectomorfo

Dacă doriți să extindeți un pic musculare, ai nevoie pentru a te hrăni cu densitate mare de alimente. Pentru a face acest lucru, sunt ideale nuci în special migdale, și, de asemenea, avocado, sau ciocolata, sau unt de arahide…
Dacă nu puteți mânca cantități mari, cel mai bine este să împărțiți mâncarea în diverse alimente mici de zi cu zi.
tu Nu ar trebui să elimina carbohidrati, amintiți-vă că ne oferă cu energie, așa că ar trebui să ia cel puțin 50% glucide în dieta de zi cu zi.
Bea o multime de lapte: proteinele din lapte și scăzut de grăsimi (degresat) vă va oferi cu substante nutritive foarte benefic pentru o puterea de formare.
Un avantaj: îți poți permite unele proaspete dacă ai lua-o cu moderatie.

Un individ ectomorfo domină sport de anduranta. Acesta vă oferă o bună activitate aerobica, cum ar fi gimnastica.

Exercitii de fitness pentru tipul ectomorfo

oamenii cu somatotype ectomorfo-le greu să se definească musculare, de obicei, au pic de grăsime, dar, de asemenea, pic de muschi. Așa că trebuie să tren mai mult decât alte persoane. Câteva sfaturi dacă vă face greutăți:

 1. Tren de fiecare dată cu mai multă greutate, chiar și numai un pic. Nu sta cu o greutate cu care sa te simti confortabil.
 2. Face repetari de la 5 la 10 de ori.
 3. Tomate anumită perioadă de timp în pauzele (daca te antrenezi cu o greutate mai mare, ar trebui să te odihnești mai mult pe repetari). Persoanele cu un tip ectomorfo nu sunt foarte capabile de a stoca glicogen, astfel, trebuie să se odihnească cel puțin o zi între 2 ședințe de fitness
 4. Face exerciții combinate. Nu consumă multă energie și de a ajuta pentru a dezvolta muschi.
 5. Elimina cardio din rutina ta. Cardio este foarte bun pentru pierderea de grăsime, și nu este ceva care merge foarte sobrado.
 6. ideal exerciții sunt banc de presa, sentadilas, greutatea și greutatea mort.

Amintiți-vă că este foarte dificil pentru orice persoană să aibă un tip care este un tip pur, cu atât mai probabil este că fiecare dintre noi are caracteristici de ectomorfo, mezomorf si endomorf. Rușinea de tipuri de corp este numai acolo, dacă vrei.