Cum să se pregătească pentru o Noapte de la Sfârșitul Anului, sănătos, și de distracție

O noapte de la sfârșitul anului poate fi sănătos și distractiv, aceasta nu este incompatibilă. Râsul, dansul și distracția poate avea loc fără alcool și fără droguri perfect. În plus, a doua zi te-ai așteptat la masă de la 1 ianuarie, una din cele mai indragite ale anului, astfel încât acestea să ajungă în bună stare la alimentele pe care le sunt garantate pentru a se bucura dublu.

Este posibil ca te-ai dus la o petrecere într-o noapte de la sfârșitul anului în cazul în care totul este un dezastru: oaspeții vin când vor, oamenii intră și ies.

Este mult mai probabil că vor mai mulți oameni decât a fost invitat, și, prin urmare, gazdele nu se pot calcula băuturi și produse alimentare…și ceea ce este mult mai probabil este că veți vedea o persoană în stare de ebrietate și a da o notă. Toate acest lucru tinde să se întâmple în noaptea de sfârșit de an. Este aproape o parte din spectacol.

Dar nu trebuie să fie așa. Dacă urmați aceste sfaturi, vă puteți transforma petrecerea de sfârșit de an în cea mai bună din întregul an.

Cum să se pregătească pentru o noapte de sfârșit de an sănătos

Înainte de petrecere

Un partid atât de specială trebuie să planificați cu atenție. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași

 1. Pregătiți-vă o avion cu direcțian al partidului și trimite-l la invitatii dumneavoastra.
 2. feriți-vă de nivel de zgomot și muzică. Deși în multe locuri de poliție sunt mai puțin restrictive în această seară, dacă vecinii au chemat de mai multe ori pentru zgomot, este foarte probabil că închiderea unor astfel de petrecere. De aceea este mult mai bine să încercați sistemul de sunet și notifica în prealabil la vecini care aveți de gând să aibă o petrecere în noaptea de sfârșit de an. În acest fel ei vor fi mai mult înțelegere.
 3. pentru a fi capabil de A calcula cât de mulți oameni vin la petrecerea ta și, prin urmare, cât de mult alimente și băuturi pentru a cumpara, este mai bine să trimitem un mesaj foarte clar că ei pot merge doar la persoane invitate, și este mai bine să rsvp.
 4. Dacă ai de gând pentru a servi alcool la petrecere este de dorit ca servi, de asemenea, produse alimentare, pentru a evita alcoolul pentru a merge în sus. De asemenea, este foarte important că aveți băuturi fără alcool.
 5. se Pregătește paturi pentru acele persoane care nu pot conduce înapoi pentru că a băut alcool sau sunt foarte obosite. În considerare posibilitatea de a avea o persoană care nu este de băut, astfel încât să puteți zoom in pentru cei care nu pot conduce la casa lui.
 6. telefon de urgență. Cel mai bun este o listă de numere de telefon importante, cum ar fi poliția, cea mai apropiată unitate medicală și servicii de taxi.

fiesta

 1. Unul dintre aspectele pe care trebuie să control este alcoolul. Multe persoane ajung la casa ta cu doze mari de alcool în organism, astfel încât este ideal că băuturile alcoolice sunt separate și îndepărtate din restul de băuturi. Ca noaptea merge mai departe, cel mai bun lucru este că, dacă cineva vrea să bea, cerere.
 2. Șterge zona de dans de mobilier, precum și zonele de pas la baie sau bucătărie.
 3. asigurați-vă că hrana este disponibil peste tot în lume. Consumul poate incetini ritmul de consumul de alcool și încetini procesul de beție.
 4. Oferă distracție pentru oaspeți, dansul este cea mai bună opțiune, dar nu singurul. Se poate monta jocuri, jocuri de fotbal de masă, muzică de dans, karaoke, și chiar filme pentru a ține oamenii încântat.
 5. Cere oaspeții dumneavoastră pentru a vă ajuta în sarcina de colectare cină și avea casa un pic mai ordonat. Dacă există o mulțime de oameni este ușor să desordene mediului și nu confortabil.

Click to Tweet