Erori în Sexualitatea Feminină: ne vedem de grăsime și neatractive

sexualitatea feminină este atât de necesară pentru bunăstarea și starea de sănătate a femeii, care este în valoare de mai multe articole. astazi va voi vorbi despre greșelile pe care le fac femeile despre sex pe care, în cele mai multe cazuri ne limitează și ne-am frustrat.

sexualitatea feminină este condiționat de ceea ce noi înșine credem că este așteptat de la noi.

1 Eroare de sexualitatea feminină: Suntem de grăsime.

Un exemplu este că, uneori, nu suntem în măsură să vă relaxați și să ne lăsăm purtați de pasiune, pentru că suntem de grăsime. Deci, acest lucru poate părea foarte puternic, dar arunce primul cu piatra cine nu a suferit, la un moment dat de grăsimea din coapse, sau de talie.

Această formă dintre noi ne împiedică de la a ajunge la orgasm, din greșeală, crezând că partenerul nostru va părea un pic mai atractiv sexual. Și aceasta este exact opusul.

oamenii doresc partenerii lor să plece în sex, și, literalmente, nu văd probleme fizice pe care le vedem.

Există o explicație evoluționistă pentru acest lucru. Primitive bărbați, ca femeile din timpul său, a căutat să femei fertile să le dea cel mai mare număr de copii, posibil din cauza nivelului ridicat de mortalitate infantilă.

Pentru a face asta cauta femeile cu solduri late, sanii mari, și, desigur, cu această cifră pe care l-am descris, cu o mulțime de grăsime.

Amintiți-vă că de grăsime este folosit pentru a fi transformată în energie atunci când nu avem de mâncare. Dragoste mânere sunt o cămară andante. Cel mai bun exemplu de ceea ce ai în cifrele din paleolitic, venus venus din Willendorf sau aceste că-ți arăt mai jos.

Deși fertilitatea nu este la fel de necesară astăzi, și mai puțin în societățile moderne, mecanismul de supraviețuire și primitive există și oamenii sunt mult mai atrasi de femeile care prezintă trăsături de sănătate, tinerețe și fertilitate. Inconștient la solduri late sunt mult mai atrași de ceea ce ești capabil să-și asume.

în Plus față de bărbați, ceea ce îi atrage este un cuplu care arată că energia și entuziasmul în timpul actului sexual.

Anumite erori în sexualitatea feminină ne împiedică, uneori, că vom fi pe deplin fericit sau capabil să se bucure de sex în plinătatea ei.

O relație sexuală nu poate fi de succes dacă oamenii implicați în ea să se distreze și să se bucure în mod liber. Și femei, cum ar fi oameni, vom face unele greșeli care ne stau în cale.

Pentru toate acestea, am sfătui că, odată implicați în această problemă, încercați să uitați despre fizicul tau si uita-te pentru amestecul total cu o pereche aveți în fața dumneavoastră. Singurul mod în care vei fi capabil de a ajunge la orgasm.

Astfel încât să puteți obține satisfacția pe care o merita, fără îndoială, vă sfătuiesc să citiți aceste articole.

Articole de Erori în Sexualitatea Feminină

Erori de sex feminin: să nu spunem ce ne place

sex feminin a fost tăcut timp de mulți ani, secole. Chiar și astăzi, în unele culturi, sexul feminin este pur și simplu un subiect tabu.

Erori de sex feminin: arată-ne indiferenți

rolurile fiecăruia dintre noi cântări mult și de multe ori se întoarcă împotriva noastră, mai ales în femeie.

menopauza si cresterea in greutate

menopauza si cresterea in greutate sunt strâns legate. Cifrele o dovedesc: aproximativ 30% dintre femeile între 50 și 59 de ani sunt supraponderali mare.