Excesul de greutate și Obezitate

excesul de greutate și obezitatea sunt rezultatul unui dezechilibru energetic. Acesta este definit ca o acumulare anormală de grăsime în organism, care poate fi dăunătoare pentru sănătate.

Practic se poate spune că excesul de greutate și obezitate apar atunci cand mananci prea multe calorii si nu fac activitate fizica suficient pentru a le arde.
Bine, știm deja definiție, dar realitatea este un pic mai complicat.

trebuie să ia în considerare alți factori, cum ar fi greutatea corpului este rezultatul unui anumit metabolism, de un anumit compoziția genetică, influența mediului în care trăim, de conduită, de cultură și de nivelul socio-economic al fiecăruia.

În situația în care veți găsi mulți oameni cu excesul de greutate și obezitatea duce la un sentiment constant de foame, reale sau imaginare. Schimbare de obiceiuri este foarte dificil. Pentru a trata obezitatea sunt pentru a face în planuri diferite.

Click to Tweet

Dar nu lăsa să te copleșească, vestea bună este că în cadrul acestor factori, există unele foarte important și factori determinanți putem acționa: alimentația și obiceiurile alimentare.

Pentru tine de a vedea și de a lupta împotriva excesului de greutate aici aveți toate legate de elemente.