De ce firele de păr cad

Știi de ce cade părul? Această întrebare ne-am face atunci când uscat parul nostru se observă o șuviță de păr între dinți perie. Cu toate acestea, pierderea parului poate fi un simptom al altor probleme care.

pierderea parului nu este o problemă minoră. Parul nostru este o parte importantă a noastră imagine de stilul nostru și, de asemenea, de personalitate. Deci, dacă există o constantă toamna este aprins tot alarme. Dacă nu vom încerca să pună soluție, pierderea parului ne poate arunca intr-o depresie.

Nu numai că oamenii își pierd părul lor. 40% dintre persoanele care sufera de pierderea parului, fie temporar sau pentru o perioadă lungă de timp, sunt femei. Singura diferență între căderea părului printre bărbați și femei este că femeile nu pierd, de obicei, la început de partea din față.

Să știu de ce cade părul înainte de a analiza parului

scalp, care este de a spune, ne coama, are o medie de 100.000 de fire de par.

Fiecare fir de par reiese dintr-un folicul și crește la o rată de centimetru de o lună. creșterea Ta, dacă nu-l taie înainte, dureaza de la doi la șase ani. După acest timp, părul se oprește în creștere și se termină prin a cădea.

Este înlocuit cu unul nou. Scalp, atunci când sănătos, menține o 85% din cresterea parului, iar restul este în staționare, înainte de a cădea.

majoritatea oamenilor pierde aproximativ 50-100 de fire de păr în fiecare zi.

de păr drumul se îngustează încet cu timpul. Dacă acesta este cazul dvs., vă recomandăm să consultați un medic.

de ce firele de păr cad la femei

În cazul femeilor, nu poate fi aproape de 30 de cauze diferite, de boli și anumite condiții medicale, pentru a influența diferiților factori de stil de viata (dieta, exercitii fizice, fumatul, etc…)

Este foarte dificil de a identifica o cauză fără a analiza înainte de factori care ai comentat, dar una dintre cele mai comune cauze în pierderea parului sunt dezechilibrele hormonale si probleme cu glanda tiroida. Aceste probleme tind să fie situațional, astfel că, odată depășit, parul va creste la loc.

Cum de a măsura pierderea parului la femei

cum de a măsura pierderea parului pentru femei este folosind Scara de Savin. Este o scară, pe baza a 9 imagini care vă permit să compare fiecare imagine cu starea de parul de fiecare femeie și clasificate același în funcție de cantitatea de par pierdut și cranieni zona afectată.

chelie de sex feminin este, de asemenea, din cauza genetica si de imbatranire.