Remedii naturale pentru tuse

remedii naturale pentru tuse care am spus, ele sunt, de fapt, unele remedii tradiționale care au fost utilizate în casa mea din mai multe generații în urmă. Întotdeauna ne-au dat rezultate bune, așa că vreau să le împărtășesc cu voi. Păstrați lectură și veți ști.

Am o tuse o dată într-o în timp ce este perfect normal. Cu toate acestea, o tuse susținută și recurente, acesta poate fi de asemenea un simptom al altor probleme. În acest caz, vizita la medic este necesară.

Dacă suferiți de tuse din timp în timp, de schimbările de sezon, de frig sau de alergie, aceste sfaturi dacă aveți de gând să vă ajut.

Remedii naturale pentru Tuse

< Jengibre

ghimbirul este o planta aromatica cu mai multe efecte benefice și de vindecare. Este folosit, de asemenea, o mulțime de gătit.

folositi pentru a calma tusea datorita proprietatilor sale anti-inflamatorii, care ajuta la lupta impotriva bolilor respiratorii, precum osteoartrita și anumite probleme digestive.

deci, dacă aveți o tuse, un bun remediu natural este de a mesteca ghimbir. Puteți face acest lucru în 3 moduri:

  1. Cumpara ghimbir proaspat si se presara un praf de sare, apoi se mesteca.
  2. un alt mod de a utiliza ghimbir este prin amestecarea jumatate de lingurita de pulbere de ghimbir cu o lingurita de miere. Și apoi o mănâncă. Puteți avea un gust ciudat, dar este foarte eficient pentru tuse.
  3. o Altă modalitate de utilizare este de a face un ceai cu ghimbir.

Ceapa si miere

ceapa are proprietăți expectorante, precum și este, de asemenea, un efect bactericid și fungicid. Prin urmare, este foarte potrivit pentru utilizarea în procese, cum ar fi raceala, raceala, bronsita, faringita si alte afectiuni respiratorii. Ea are, de asemenea, a fost demonstrat efectul benefic în tratamentul de astm și alergii.

în ceea ce privește mierea, în plus față de consolidarea sistemului imunitar, actioneaza ca un antioxidant, anti-virale si anti-microbiene.

Dar nu numai că, ea are, de asemenea, proprietati anti-inflamatorii, de aceea este ideal pentru a calma iritația gâtului, scuti de mucus și congestie nazală. Consumate cu lamaie calmeaza disconfortul în gât cauzate de inflamație și iritare.

Reteta de ceapa si miere

un Alt remedii naturale pentru tuse mai eficient este amestecul de ceapa cu miere. Se fierbe două ceapa tocata, și lăsați-le în 2 căni de apă, până când ceapa sunt moi.

apoi, se amestecă ceapa cu miere și tómatela la fiecare câteva ore. Este rapid și ușor de a face, dar trebuie să așteptați cel puțin 12 ore înainte de a vă sunt gata să ia. După o durată de o lună sau mai mult în frigider.

oregano este folosit nu numai pentru pizza

Acest ultim remediu pentru tuse este foarte eficient, de asemenea. Oregano este o planta cu un efect calmant și este ideal pentru tuse și bronșită, astm și alte afecțiuni ale sistemului respirator.

Reteta de oregano pentru tuse

se Fierbe un litru de apă și să ia 20 de grame de oregano uscat. Lăsați-l să stea și endúlzalo cu miere. Încercați să luați-le la fiecare câteva ore.