Sex și de Sănătate pentru a fi fericit

Sex și Sănătatea sunt strâns legate. Știați că o viață sexuală satisfăcătoare ține oamenii în stare bună de sănătate?

Deși este posibil să ne imaginăm o relație, asta nu e ceea ce am spus, este rezultatul unei anchete efectuate de Universitatea Queens din Belfast, pe un eșantion de 1.000 de bărbați de vârstă mijlocie, de-a lungul a două decenii.

concluziile Lor cu privire la relația dintre sex și de sănătate a fost publicată cu câțiva ani în urmă, în 2007, în British Medical Journal:

  • persoanele care fac sex frecvent au tendința de a fi mai multă vitalitate și sănătate mai bună decât cei care fac sex doar mai puțin de două ori pe lună.
  • oamenii care au orgasm în mod regulat sunt mai puțin probabil pentru a obține bolnav.

știați că relația dintre sex și de sănătate?

sexul amelioreaza durerea.

Știi de ce? Pentru câteva secunde înainte de orgasm, nivelul hormonului oxitocina se ridică la cinci ori nivelul normal!.

Această descărcare de gestiune de oxitocina, și, la rândul său elibereaza endorfine, care sunt hormonii care calma durerea. Dacă ați practica sex mod regulat toate durerile, cum ar fi artrita, sau pms simptomele par să se îmbunătățească după sex, și că trebuie să le mulțumesc la niveluri ridicate de oxitocină.

sexul creste imunitatea.

sex unul sau două ori pe săptămână, de a crește nivelul de imunoglobulină a (IgA). Această secreție crește nivelul de imunitate al organismului și de a ține răceala și gripa departe.

sex si reduce stresul

O activitate sexuală satisfăcătoare ajută la inveseli. Multe dintre cercetările recente arată că persoanele care au mai mult sex se simt mai în largul lor cu viața și mai fericit, în general.

Acest lucru duce la o mai bună manipulare de stres și emoții. După cum am văzut deja în timpul orgasmului, se produce un val de oxitocina, ceea ce explică puternică legătură emoțională care se stabilește între iubitorii și de relief de stres care apare.

sex implică efectuarea unei activități fizice

în Timp ce efectua actul sexual, aceste cursuri de formare pentru muschii. Corpul uman are peste 500 de mușchi și în timpul sexului suntem întindere și contractare toti muschii corpului. Acest tip de exercițiu nu numai tonuri de muschi, de asemenea, arde calorii.

sexul îmbunătățește aspectul și de piele

în Timp ce faci sex, crește circulația sângelui și oxigenarea sângelui. Acest lucru provoacă pielea ta si fata ta va reflecta și de a străluci mai mult decât în mod normal, în plus față de fard de obraz care se ridică în obraji, produs de efort. Un orgasm declanseaza un val de endorfine și hormoni de creștere, ca DHEA, care ajuta pentru a repara daunele cauzate de soare, fumatul, și acumularea de cortizol, care este asociat cu subtierea pielii.

sexul imbunatateste calitatea somnului

Acest lucru este cauzat din nou prin acțiunea de oxitocină, care provoacă-l să cadă mai ușor adormit, iar somnul este mai profund.