Sexul îmbunătățește sănătatea și prelungește viața

Că sexul imbunatateste sanatatea este un fapt. Un studiu realizat de Universitatea Queens din Belfast, pe un eșantion de 1.000 de bărbați de vârstă mijlocie și în cursul a două decenii, a arătat că sexul imbunatateste starea inimii, prelungeste viata si imbunatateste starea de sănătate în general.

În follow-up realizate de persoane fizice, s-a constatat că cei cei care au avut, cel puțin două orgasme pe săptămână, a ajuns la jumătate din rata de deces de conaționalii lor care au avut o activitate sexuala frecvență de o dată pe lună.

Cum sexul îmbunătățește sănătatea ta: 7 motive

sex crește circulația sângelui.

sex crește circulația sângelui și este benefic în special pentru creier. Acest lucru este cauzat de creșterea frecvenței cardiace și o respirație profundă.

este pompat sânge pe tot corpul și de a transporta oxigenul la celule, țesuturi și organe, astfel încât acestea să sfârșesc saturat cu oxigen proaspăt. Apare, de asemenea, cu eliminare de toxine, ceea ce a cauzat boala si oboseala.

sexul imbunatateste sanatatea cardiovasculara

cercetarea pe eșantion de 1000 de britanici a arătat că a face sex de două sau de mai multe ori pe săptămână, reduce riscul de atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Deci, văzut în 50% dintre bărbații care au fost urmate de o suplimentare de 20 de ani, comparativ cu cei care au făcut sex cel puțin o dată pe lună.

sexul te ajuta sa dormi mai bine.

Este bine cunoscut faptul că pentru a face iubesc ajută să dormi. Să aveți o noapte bună de somn a fost asociată cu alte lucruri bune ca și menținerea o greutate sanatoasa si a tensiunii arteriale.

Sexul reduce riscul de cancer de prostata

activitate sexuală regulată indeparteaza secretiile dăunătoare pentru prostată și, de asemenea, ajută la protejarea glandei de cancer. Potrivit cercetătorilor, ejaculari, frecvente, mai ales la bărbați de 20 și atât de mulți ani, de a ajuta pentru a reduce riscul de cancer de prostata de-a lungul vieții.

Îmbunătățirea stării de sănătate a pielii

știați că actul sexual regulat ajută ține ridurile departe? Un celebru neuropsiholog scoțian, David Săptămâni, a demonstrat de-a lungul carierei sale lungi la Spitalul Regal din Edinburgh. Rezultatele studiilor lor aproximativ 3.500 de persoane au concluzionat că cei care au avut sex de patru ori pe saptamana arata cu 10 ani mai tineri decât erau de fapt. Plăcerea care apare in timpul actului sexual se eliberează o cantitate mare de hormonii sexuali, inclusiv hormonul de creștere uman, care sunt crucial în conservarea de tineret.

Promovează longevitatea.

Având un orgasm determină eliberarea hormonului DHEA (dehidroepiandrosteron), care funcționează ca un efect anti-depresiv si imbunatateste nivelul de imunitate în organism. DHEA poate repara tesutul, îmbunătățirea cunoașterii și a menține pielea sănătoasă.