La somatotype: ce forma corpului sunt?

somatotype este folosit pentru a descrie formă de corpuri umane. Este un concept dezvoltat de celebrul psiholog William Sheldon. Continuă să citești dacă vrei să știi la ce somatotype vă aparțin.

Deși mulți cercetători au încercat să dezvolte o metodă obiectivă pentru clasificarea fizice umane, Sheldon iese în evidență ca o cheie cercetător în acest domeniu.

pe Baza studiilor de mai mult de 4.000 de persoane, a definit o trei tipuri de capete de organisme și temperamente: somatotype endomorf, mezomorf și ectomorfo. Deși este dificil de care ai parte dintr-un fel pur 100%, deoarece toți avem un amestec, dacă este adevărat că predominantă somatotype în fiecare dintre noi.

corpul Nostru reflectă nostru predispoziție genetică (somatotype), dar, de asemenea, efectele unor factori externi, cum ar fi dieta si exercitiile fizice, al caror grad de impact, dacă este sub control individuale.

Astfel încât musculare poate fi construit cu o puterea de formare și corectă grăsime pot fi îndepărtate dacă faci exerciții fizice și să mențină obiceiuri alimentare bune.

diferite somatotipos face o morfologie: lungimea, forma și densitatea oaselor, mușchilor și tendoanelor, în plus față de tendințele din metabolice individuale constituțiile și fiziologice.

Potrivit somatotype care faci parte, vei vrea să faci un anumit tip de exercitii fizice si consumul de anumite alimente. Astfel încât să știi de care aparțineți și cum ar trebui să se concentreze pe dieta și activitatea fizică, atunci aveți câteva articole care va vor ajuta.

Somatotype: Endomorf, Ectomorfo și Mesoformo ce vă aparțin?

somatotype Ectomorfo prezintă, de obicei, câteva oase mai îngust și înalt liniară.

Ectomorfo Dieta si exercitii fizice

tipul de corp ectomorfo este una dintre cele mai de invidiat de multe femei, exact opusul cu oamenii. De ce? prin aspectul său subțire, fin, fragil, uneori, și în multe cazuri elegant.

somatotype Endomorf este o persoană robust, cu structurile osoase mai mari și cu o cantitate mai mare de grăsime și mușchi.

Știi ce un corp endomorf?

endomorfos trabucuri au o cifră de obicei curbat: un contur de grosime și de grăsime abdominală, astfel încât pentru ei lupta pentru a pierde grăsime corporală este mai mare decât alți oameni.

somatotype Mezomorf este corpul de referință. Au de obicei o cantitate de grăsime corporală minimă de la momentul în care ai o musculatura pronunțată.

Mesomorph Dieta si Exercitii fizice

mezomorf este un somatotype caracterizează printr-un temperament, care este pregătit pentru acțiune. Tind să fie cuceritori și aventurieri. Îmi place acțiunea și de a depăși obstacolele externe.

ce Este deci determinarea somatotype?

somatotipos definite sunt diferite grade de potențial și răspunsuri diferite într-un antrenament fizic. Aceste considerații sunt importante pentru planul de antrenamente si dieta.

Acest lucru înseamnă că cel mai bun pariu ca persoanele sanatoase nu este să se uite pentru proporțiile unui somatotype diferit de cel la care ne-am, deși ne place mai mult.

În locul său, trebuie să determine propriile noastre morfologia și să lucreze pe ea, din moment ce toate au avantaje. Numai tu poți fi singur sau cea mai bună versiune de tine, nimeni altcineva.

De exemplu, un mezomorf este mai bine echipat pentru a face atletism din cauza compoziția lor genetic, mai musculos. Dar acest lucru nu înseamnă că un Endomorf sau Ectomorfo nu poate fi de succes în sport de performanță.

Dacă aveți nevoie pentru a se adapta antrenamentele și planurile lor de masă pentru a obține mai multe musculare, dar puteți obține același sau creșterea performanțelor sportive. La un cost mai mare, de asemenea.

prin urmare, și pentru a rezuma, somatotype ar trebui să fie văzută mai mult ca un ghid sau indicator la așteptările fiecăruia și de programare de exercitii si nutritie planuri.

În pagina Sfaturi pentru a pierde in greutate ai toate sfaturi pentru pierderea in greutate, care au fost publicate în blog-ul și care vă va ajuta foarte mult în a doua zi-cu-zi. Nu le ratați!

Toate sfaturile în Sfaturi de Sănătate