Nu excesul de greutate egală cu eșec ?

a fi excesul de greutate este adesea considerat mai mult o problemă estetică decât de sănătate. Deși nu este abordarea corectă. Obezitatea este o boală în lume, cu 600 de milioane de oameni. Mor în fiecare an, de 2,6 milioane de euro din cauza acestei boli. În rezumat, persoanele obeze au o dublă problemă: imaginea lor și sănătatea lor.

din pacate, excesul de greutate și obezitate, să nu mai vorbim din cauza obezitatii morbide sau extreme, acestea sunt considerate un eșec sociale, în nici un fel.

forța de voință, efort, tineri, stramte controlul de sine sunt valori în creștere în toate tipurile de societăți. Mai ales în vest.

Dar fără a cădea în clișee, este adevărat că nu este bine să fie supraponderali sau obezi. În acest articol, aveți o explicație detaliată de consecințele excesului de greutate asupra sănătății: Sănătate Portal de Madrid.

În acest blog veți găsi mai multe articole care vorbesc cu tine despre problemele care câteva kg în plus poate genera. Dintr-o stima de sine scazuta a problemelor cardiovasculare.

Invata, numai cu informații și cunoștințe este posibil de a lupta împotriva acestui fenomen care afectează atât de mulți oameni.