Totul despre sex

Totul despre sex sunt o serie de articole în care vorbesc despre dovedită relația dintre sex și stare de sănătate.

știm cu Toții că, în scopul de a avea o viață plină trebuie să fie sănătos și de a fi fericit. Sexul trebuie să fie incluse, este una dintre fațetele omului este cel mai complex, este necesar, și plăcut.

Pentru aceleași motive, atât de pozitiv pentru noi, sexul a fost întotdeauna stigmatizat, ca acesta este un instrument de putere asupra oamenilor: noi nu putem trăi pe deplin fără a-l.

Dar sexul nu este doar o modalitate foarte bună de a menține în formă, dar asta. în plus, acesta oferă mari beneficii pentru sănătatea ta fizică, psihologică și emoțională.

Influențează în așa fel încât cei care trec printr-o etapă lungă de a nu avea activitate sexuala, ei ajung să aibă probleme de sănătate.

printre factorii care sunt cele mai afectate sunt unele disfuncții, cum ar fi scăderea libidoului și probleme erectile. Și afectează în mod egal bărbații și femeile.

sexul nu este doar servește pentru a menține o relație bună cu o altă persoană, și, de asemenea, este utilizat pentru a îmbunătăți sănătatea noastră, deși acest lucru va fi ultimul lucru care vine în minte atunci când aveți o relație sexuală.

Totul despre Sex: beneficii sanatoase

sex bun Îmbunătățește Stima de sine

Unul dintre lucrurile de care aveți nevoie să știți despre sex este că îmbunătățește stima de sine, ceea ce este important nu numai pentru tine, de asemenea, pentru oamenii care te înconjoară, atât la nivel social și la locul de muncă. Să fii cu cineva care te place pentru cine ești și să-ți dau ceea ce ai nevoie poate fi un mare injecție de încredere.

sex si reduce stresul

Un timp de expunere la o situație de stres poate provoca o varietate de probleme fizice în corpul dumneavoastră. Din moment ce o creștere a tensiunii arteriale, scăderea răspunsului imun. De asemenea, o mai mare înclinare spre anxietate și depresie. De aceea, este important de a controla nivelul de stres.

Cum funcționează sexul? Actul de sex si imbratisari care apar pot scădea tensiunea arterială și de a face sa te simti mai capabil să se confrunte cu probleme care contribuie la stres.

sex este, de asemenea, un imens calea de comunicare, care vă permite să atât tu cât și partenerul tău, în care te exprimi și alivies anxietate cauzate de stres.

sexul arde calorii!

Ca și cum, chiar dacă poate părea un pic frivol, actul sexual arde calorii. Depinde de fiecare persoană, vârstă, sex, greutate, inaltime si durata de actul în sine, dar trebuie să știi că o relație de 15 minute la aproximativ 150 de calorii.

Acestea sunt unele dintre beneficiile pentru sanatate pe care le aduce sexul, dar sunt mult mai multe (de la o ameliorare în somn, de boli de inima, reduce riscul de cancer de prostata…) daca vrei sa inveti totul despre sex, am recomanda urmatoarele lecturi:

Articole Totul Despre Sex

Sex și de Sănătate: ambele monteaza

sex și de sănătate sunt atât de strâns legate care produce beneficii pe de altă parte. Mai mult sex ne face să doresc mai mult și, prin urmare, îmbunătățește starea de sănătate, care la rândul său ne cere să facem mai mult sex.

Beneficii ale Sexului asupra Sănătății

beneficiile sexului asupra sănătății este de a studia mai mult și mai mult în fiecare zi. Multe studii medicale atestă influența sex, ca și restul activităților umane asupra stării de sănătate.

a Pierde în greutate îmbunătățește viața sexuală a oamenilor

viata sexuala a multor oameni este îmbunătățită atunci când greutatea este pierdut. Ai știut?

Sex și femei=sănătate

știați că o viață sexuală bună ține femeile în condiții bune de sănătate? Mai multe studii medicale au aratat ca femeile care fac sex regulat au mai multă energie și suferă de mai puține boli.

sexul îmbunătățește sănătatea și prelungește viața

Sex și sănătatea sunt legate, s-a demonstrat ca sexul imbunatateste starea inimii, prelungeste viata si imbunatateste starea de sănătate în general.

Sex Bine=sănătate Mai bună

Sex și Sănătatea sunt strâns legate. Știați că o viață sexuală satisfăcătoare ține oamenii în stare bună de sănătate?

Sexo y Salud

de Fiecare dată când publicați un nou cercetare în materie vine să arate enorme și variate influența sexului asupra sănătății. În cele din urmă, biologie joacă un rol foarte important în toate activitățile umane.

Amor, Sexo y Salud

Este cunoscut faptul că oamenii care au orgasm în mod regulat sunt mai putin probabil pentru a obține bolnav.

Cum să Flirteze: Te învață câteva trucuri

Cum să Flirteze este dorința de toți oamenii la un moment dat în viața lor. Dacă ești în această fază, trebuie să știți câteva trucuri.

Hrana pentru sex si fericire

alimente pentru sex și fericirea poate ajuta să-și motiva-te pentru o noapte nebuna de dragoste și, în general, pentru a ridica nivelul de serotonina.

fertile Zile pentru a obține gravidă

zilele fertile pentru a obține gravidă ( sau la opusul: de a avea un control asupra natalității) este esențială, dacă nu doriți să pierdeți eforturi.

menstruatiei

menstruatiei sau regula este parte a ciclului de reproducere a femeii. Apare o dată pe lună – în fiecare lună a anului -, prin urmare, este numit o „Regulă”, pentru consistenta.

menopauza si cresterea in greutate

menopauza si cresterea in greutate sunt strâns legate. Cifrele o dovedesc: aproximativ 30% dintre femeile între 50 și 59 de ani sunt supraponderali mare.

Click to Tweet

Toate sfaturile în Sfaturi de Sănătate