Boli și Tulburări emoționale

tulburări emoționale și de boli care au ca rezultat implică, în general, doze mari de a suferi în care persoana care suferă de ea și de cei care îi înconjoară.

oamenii care au unele tulburări emoționale care am arăta mai jos, ei de multe ori a dezvolta simptome fizice, dureri sau temeri iraționale asociate cu ea.
starea Ta de spirit prezintă demonstrații de nefericire sau depresie.
sunt multe aspecte psihosociale care influențează sau pot dezvolta boala ca evenimentele de viață, suferă de stres, factori de personalitate premorbidă (personalitatea este influențată), factori psihanalitică, teoria cognitivă (depresie din cauza slabă înțelegere a evenimentelor din viața ta).

să aruncăm o privire rapidă la tulburări emoționale.

Tipuri de tulburări emoționale

simptomele de tulburări de dispoziție:

tulburări depresive

tulburare depresivă majoră, așa-numita depresie clinică) apare atunci când o persoană a experimentat cel puțin un episod depresiv. Ne-am de a identifica mai multe subtipuri:

Depresie atipice:

acesta Este un tip de depresie are unele simptome similare cu cele de depresie majoră, dar nu au număr de simptome necesare pentru a diagnostica ca atare. Cele mai frecvente simptome de depresie atipice sunt creșterea apetitului sau cresterea in greutate, somnolenta sau somn excesiv, tristete, probleme de concentrare, etc.

melancolic depresie

aceasta Este o depresie severă, care este caracterizat de o pierdere de placere (anhedonia) pentru lipsa de răspuns la stimuli plăcută, o senzație de starea de spirit deprimat și trist, pierderea excesiva in greutate (a nu se confunda cu anorexia nervosa), sau excesiv de vină.

psihotice depresie

În această boală, mai ales de natura, melancolie, pacientul se confruntă cu confrunta cu simptome psihotice, cum ar fi iluzii sau halucinații.

depresie catatonic

aceasta Este o formă rară și severă de depresie clinică, care include tulburări ale funcției motorii și alte simptome. În acest caz, persoana este întotdeauna tăcut și aproape într-o stare de stupoare. Astfel de simptome catatonice, de asemenea, să apară în schizofrenie.

depresie postpartum

se referă la excesive și persistente de depresie care femeile experiență după naștere. Depresia Postpartum apare la 10%-15% din cazuri și în primele 3 luni de viata copilului.

tulburari afective sezoniere

Vrei sa spui depresia care unii oameni experiență cu caracter sezonier, cum ar fi depresia, care poate provoca toamna sau iarna, sau primavara.

La Distimia

aceasta Este o formă ușoară de depresie usoara care determină o persoană să se plângă aproape totul în fiecare zi, domnește o stare de spirit proasta pentru cel puțin doi ani. Simptomele nu sunt atat de grave precum depresie clinică, deși persoanele cu distimie sunt cronic trist.

El trastorno bipolare

tulburare bipolara, anterior cunoscut sub numele de “depresie maniacale” este descris ca fiind perioade de manie și stări depresive alternative.

La ciclotimia

Este o formă mai ușoară de tulburare bipolara, care se manifestă din când în când cu episoade hipomaniacale și distímicos, deși fără a venit de la un tip de forme mai grave de manie sau depresie.

Articole despre boli și Tulburări emoționale

Sindromul de oboseala Cronica: cauze si simptome

oboseala cronica, cum este indicat de numele său, este un sindrom al cărui principal simptom este oboseala persistenta în timp și, din păcate, este foarte comun.

Simptomele Tulburare Bipolară

tulburare bipolară acesta a fost cunoscut pentru o lungă perioadă de timp depresie, boala maniaco-depresive. Este un diagnostic de tulburare psihică marcată de-a modificat starea de spirit și nivelul de energie.

schimbarea la ore de iarnă provoacă depresie usoara

Schimbarea de timp, produce depresie. În octombrie am schimbat ceasul retrasándola o oră să se adapteze la programul de iarnă. Această simplă schimbare a muchasconsecuencias în viața noastră zilnică.

Oboseala cronica: cum să facă față

de oboseală cronică este o boală foarte frecvente, care nu trebuie confundat cu alte boli care au simptome similare, cum ar fi anemie, epuizare, după supra-efort, etc

Cauze de Oboseală Excesivă

oboseală excesivă poate bloca. A preveni, literalmente, că vă sunt obtinerea din pat. Nu te supui muschii.

Tulburari de Alimentatie

tulburari de alimentatie sunt la ordinea zilei. Sunt mult mai multe decât ne-am imaginat.

Antidepresivos naturales

antidepresive naturale care funcționează cel mai bine sunt rezumate în acest articol. Dacă le luați în mod ferm, puteți preveni depresia sau pentru a vă ajuta cu tratament medical, dacă sunteți deja deprimat.

Cum să recunoască bulimia

bulimia este un anumit tip de tulburare de alimentatie care se caracterizează printr-un frica intensa a pacientului să fie de grăsime. Este o boală tăcută, pentru că oamenii care suferă de ea ascunde de cele mai multe ori.

Ce este Anorexia

Știi ce este anorexia? Întreb pentru că în ultima vreme am avut câteva comentarii cu privire la unele elemente de mare interes. În acest articol vă va învăța despre această boală și consecințele sale teribile.

Toate sfaturile în Sfaturi de Sănătate