Cum de a reduce talie cu ușurință: 5 pași

Aici sunt 5 sfaturi care te invata cum de a reduce talie. Dacă problema ta este de grăsime abdominală, trebuie să faci diete și exerciții specifice pentru această zonă a corpului. Deși este una dintre cele mai complexe zone de ton, vestea bună este că puteți reduce talie în doar 1 lună, dacă urmați aceste sfaturi.

știați că talie de femeie a crescut în ultimele decenii? Din anul 1950, talie medie a femeilor a fost de 69 cm, iar în prezent este de 86 cm este Adevărat că am crescut în multe alte aspecte, dar nu este un fapt care trebuie să fie luate în considerare: o talie mare înseamnă un risc mai mare de a suferi de boli cardiovasculare.

Pentru a reduce talie nu este suficient pentru a face sute de abdomene. Dacă nu sunt combinate cu o dieta saraca in grasimi, este foarte probabil din cauza faptului că nu obține nimic.

Și pe aceste 2 idei se bazează pe pierderea de grăsime abdominală: crește cantitatea de activitate fizica, care este efectuată de zi cu zi și de a schimba obiceiurile alimentare. Schimbări în stilul de viață se va reduce circumferința taliei și pentru a evita excesul de grăsime.

Cum de a reduce talie: 5 pași

Ce este adevărat este faptul că formulele magice nu exista. Numai ca vei pierde in greutate daca iti pui mintea, astfel încât aveți nevoie pentru putere de voință. partea bună este că puteți obține. Când te văd cum va reduce de centimetri din talie motivația de a pierde in greutate este incrementat. Și înainte de o lună, va fi capabil să se întoarcă la marimea pantalonilor.

Pasul 1: reducerea de calorii

Pentru a face acest lucru elimină toate alimentele cu un conținut caloric ridicat. Înlocuiți-le cu alimente cum ar fi fructe, legume, cereale si carne slaba.

Puteți citi o Dieta de Fructe și Legume, în cazul în care aveți o mulțime de exemple pentru confeccionarte o dieta sanatoasa. Când te duci să cumpere produse alimentare, citiți cu atenție eticheta nutrițională a articolului și a vedea dacă aveți o mulțime de calorii…înapoi să-l depună în site-ul dumneavoastră.

Cel mai bun lucru, nu trebuie ratat, este de a reduce o anumită cantitate de calorii de zi cu zi. Dacă ești bărbat, să încerce să elimine 500 de calorii din dieta de zi cu zi. Dacă ești femeie, poți reduce 250 de calorii. În mod logic acest lucru va depinde, de asemenea, ceea ce midas. Am să vă dau un exemplu:

Dacă eliminați 500 de calorii pe zi, puteți obține pentru a pierde 1 kilogram saptamanal

Elimina calorii nu ar trebui să fie sărind peste mese. Puteți face cu ușurință dacă acceptați fibre, fructe și legume în cantitate mai mare și ai uitat (doar pentru o lună, nu este atât de) simplu carbohidrati: paine, chifle, dulciuri, alcool…

Pasul 2: Alimente care ajuta să piardă în talie

Dacă sunteți în căutarea pentru modul de a reduce talie, te pot ajuta cu anumite alimente. Știm deja că a existat o reducere în calorii. Acum să vedem ce alimente trebuie să se includă în dieta de zi cu zi.

Poate că nu pare, dar alimentele pe care le mananci, va face diferența. Unele alimente par să rămână “jur” din talie, ca, de exemplu, se întâmplă cu bere.

alimente care ajuta la eliminarea de grăsime abdominală sunt:

  • Mananca alimente cu glucide complexe
  • Alimente cu grasimi sanatoase ca acizi grași esențiali omega-3 și omega-6
  • Mananca alimente bogate in proteine si fibre
  • Bea 2,5 litri de apă. Bea cel puțin două pahare înainte de fiecare masă.

Pasul 3: Mananca Alimente Degresanți

Există alimente care sunt “accelerator” în arderea de grăsime abdominală:

  • avocado: este cunoscut ca un arzător de grăsime naturală.
  • fulgi de ovăz (sportivi folosesc acest o mulțime) este ideal la micul dejun
  • cafea, în plus față de a ajuta să arde de grăsime, acesta acționează ca un diuretic puternic, făcându-l mai ușor de a expulza de grăsime.
  • ceai verde: este un antioxidant puternic, care ajută la eliminarea toxinelor și de a crește arderea grasimilor.

Pasul 4: creșterea activității fizice

Cele mai bune exercitii pentru a arde de grăsime abdominală sunt exercițiile de sit-up-uri și aerobic.

Dacă doriți pentru a reduce dimensiunea taliei în 30 de zile, ar trebui să consolideze 60 de minute de intensitate moderată, aerob de activitate în fiecare zi. După ce a terminat, și în zile alternative, combina asta cu 3 seturi de exercitii abdominale.

Vă sfătuiesc să citiți: Exercitii abdominale pentru incepatori

exercitii aerobice cel mai bine a lucrat pentru mine când am vrut să piardă în greutate a fost de funcționare. Cu doar 3 sesiuni de o oră pe săptămână, vei deveni o mașină de ardere a grasimilor.

Un antrenor vă va spune, și nu lipsa de motive, că, dacă ați combina exercitiile aerobice și abdomene cu o puterea de formare, veți obține pentru a sculpta corpul tău. de fapt, exerciții care definesc corpul, și în acest includem talie, sunt anaérobicos. În acestea sunt incluse toate exercitiile sunt efectuate cu greutăți și gantere.

Pentru a face sigur că ești suficient de ridicare greutate, muschii ar trebui să anvelopa după aproximativ opt repetari și ultima repetare ar trebui să fie greu pentru a termina. Efectuați trei seturi de opt din fiecare exercitiu. De cel puțin 2 ori pe săptămână.

în Plus față de aceste 3 tipuri de antrenament care ar trebui să combine, ar fi foarte bine dacă adăugați activitate fizică zilnică pentru rutina. De exemplu urcatul pe scări în loc de lift, mers pe jos în timpul pauzelor la locul de muncă, etc, mai mult activitatea fizica te includă în rutina de zi cu zi, mai multe inci va pierde talie.

Vă recomand să citiți: 5 fabulos Exerciții pentru a reduce talie

Pasul 5: ajuta cu pastile blocante grăsime

Unele pastile de slabit au dovedit puterea lor de a bloca grăsimi. Cel mai bun dintre toate care le-am văzut în piață sunt:

  1. extract de garcinia Cambogia
  2. Din Phen Q

Dacă doriți să vedeți proprietățile sale și de a afla care sunt cele mai eficiente, vă sfătuiesc să citiți și: Cele mai bune pastile pentru pierderea in greutate.

nu aveți orice întrebări cu privire la modul de a pierde in greutate in talie? Dacă da, lăsați-mi un comentariu, eu vă va contacta cât mai curând posibil.