Ephedra: pierdere în greutate Supliment

ephedra este unul dintre suplimentele de a pierde în greutate și de a îmbunătăți compoziția corpului. În Europa este interzisă utilizarea, în fapt, acesta este considerat doping, în timp ce în SUA, puteți cumpăra fără probleme.

ephedra este un stimulent metabolic

în Timp ce unele suplimente pentru a pierde in greutate produce efecte modeste (2 kg după 2 luni de la luarea ei), unele alimente sau suplimente, cum ar fi ceaiul verde, fibre și suplimente de calciu sau produse lactate poate fi un complement ideal pentru un stil de viață sănătos, deoarece acestea produc o pierdere de greutate și pentru a preveni creșterea în greutate de-a lungul timpului.

suplimente de slabit care contin stimulente tulburări metabolice (de exemplu, cofeina, efedrina, sinefrina) sunt mult mai rapide pentru a vă ajuta să piardă în greutate, dar ele sunt mult mai susceptibile de a produce efecte secundare adverse.

stimulente de acest tip, și cele mai comune utilizate în pierderea în greutate sunt ephedra (de asemenea, numit ma huang), cafeina, ceai verde, guarana și amar de portocale.

greutate-pierderea De produse vândute în magazinele de specialitate și în multe farmacii, de obicei, conțin una sau mai multe dintre aceste stimulente. De asemenea, acesta este de obicei combinat cu alte substante pentru slabire, cum ar fi diureticele.

Dar utilizarea de oricare dintre ele, ca ephedra este total interzis.