În apărarea obezi

Fiind obezi, fiind excesul de greutate, sau de a fi gras nu este o crimă. De atunci nu fi folosit vreodată să rănească pe cineva sau să se simtă superior persoană obeză.

În acest blog voi vorbi despre probleme de sănătate, produse alimentare și să dea sfaturi pentru a pierde in greutate, dar întotdeauna dintr-un punct de vedere instructiv.

de Ce îți spun asta? Pentru că am văzut un video pe care l-am văzut pe Youtube, destul de incredibil. O prezentatoare, Jennifer Livingston, care lucrează pentru o rețea de TELEVIZIUNE, o filială de CBS, a publicat un e-mail – destul de dureros – că am avut de a trimite un vizualizator și a transformat-o într-o diatribă împotriva bullying – sau agresiune – în limba engleză.

atacul asupra obezi

În e-mail, spectatorul acuză de a fi supraponderali, fie obezi. El spune:

“obezitatea este una dintre cele mai proaste decizii, o persoană poate face și unul dintre obiceiurile de mai periculos de a păstra”, scrie the spectator. “am lăsat un bilet în speranța că-și reconsidere responsabilitatea ta ca o personalitate publică locală pentru a prezenta și de a promova un stil de viață sănătos”.