Diete față de Schimbarea Obiceiurilor de a pierde in greutate

Schimba obiceiurile, de a schimba comportamentul care le-am dobândit, este unul dintre lucrurile care ne-a costat. Dar s-a dovedit a fi cel mai bun și, în multe cazuri, singura modalitate de a obține obiectivele pe care ți-ai propus să faci în viață.

Azi, am cont, Mentxu da Vinci, antrenor pentru pierderea in greutate si naturopat, cum este posibil de a modifica obiceiurile alimentare proaste.

Din adolescență până la sfârșitul anilor douăzeci, de fiecare dată când am vrut să piardă în greutate, ceva ce s-a întâmplat de multe ori, urmat dieta, care a fost în plină expansiune la acea vreme: Atkins, Scarsdale, fructe,…când a fost următorul, sau prima dată când am făcut-o m-am pierdut in greutate, dar, odată ce a plecat a fost să-l câștige și cu sfat. diete, când a fost făcut să mă piardă în greutate, dar numai temporar, iar de fiecare dată cu mai multe sacrificii din partea mea.

Anxietate de a mânca

un Alt punct a fost că, în timpul dietei, mananca putin, sau in functie de ce lucruri mi-a provocat anxietate prin faptul de ferește-mă la masă. Asta este de a spune, interdicția împotriva mea a fost generată de pofta de a mânca ceea ce am avut interzis.

Efecto rebote

de Asemenea, metabolismul meu este potrivit pentru dieta, care este de a spune, a fost din ce în ce mai lent pentru a mânca un pic, în așteptarea lipsei de hrană.

de aceea, atunci când am fost doar o dieta și mănâncă la fel ca înainte, metabolismul meu a fost de ardere mai puțin, dar m-am îngrășat mai mult: explicația de temut efect de rebound.

am Ajuns să cântărească aproape 70 de lire sterline.

să Învețe să-și schimbe obiceiurile

punctul cheie pentru mine a fost de a efectua un proces de schimbare obiceiuri într-un stil de viață sănătos, care a inclus:

  • relaxați-vă și bucurați-vă
  • Mananca combinarea alimentelor de bine pentru a îmbunătăți sănătatea și de slabit
  • exercitiu
  • Reduce anxietatea
  • avea Grijă

mi-am dat seama că, dacă voiam rezultate durabile și sănătoase a trebuit să alunge diete temporară și alege calea de schimbare obiceiuri de plăcut și sănătos pentru mine. Asta este de a spune includă obiceiurile dorit în mod conștient.

Schimbarea obiceiurilor este dificil, dacă nu știți cum, am utilizat instrumente de programare neuro-lingvistică (NLP) și psihologia modernă, bazată pe strategii de a modifica nostru „căi” și mentală, și pentru a atinge pierderea in greutate de succes.

pentru a pierde in greutate cu Programare Neuro-Lingvistică (NLP)

acesta Este de fapt în modificarea obiceiuri care ne fac, într-un prim moment, te simti bine, dar avea consecințe nedorite pentru noi. De exemplu: a Mânca prea mult în după-amiaza și noaptea. În PNL căutăm, în colaborare cu pacientul, o alternativă care, în afară de plăcerea inițială oferim consecințe benefice. De exemplu: în cazul În care ai mâncat de oboseală, instauramos linii directoare pentru mental, emoțional și fizic pentru a vă permite pentru a recupera de energie fara a manca prea mult, care este de fapt ceva care îți ia energie.

Pentru mine alegerea este clară, cum că toate necesită efort, am prefera să investească în modificarea obiceiurile mele de a obține rezultate de lungă durată.

Si tu ce ai prefera?

Mentxu da Vinci

Directoarea de Armonia Caporal

Naturopat, Antrenor pentru pierderea în greutate și Tratamentul tulburărilor de alimentație legate de a fi excesul de greutate.

în Plus față de Diete versus schimbarea obiceiurilor, puteți citi…

Interviu cu Doctorul Mills, creatorul Dietei Proteinada

Zona de Dieta: Sfaturi de la Toni Villar

Cum pot pierde în greutate?: „Pierde greutate fără Miracole” îți spune cum să faci asta

Ajuta să piardă în greutate: Mentxu DaVinci

5 întrebări pentru Medicul înainte de a face dieta

Dieta Proteine din DietFlash Medicale

Specialiști ro coaching nutricional

dr. Perricone și metoda sa de varsta anti

Toate sfaturile în Sfaturi de Sănătate

Sfaturi pentru pierdere în greutate

Dacă vrei să știi mai multe sfaturi cu privire la nutriție bună și beneficiile sale, vă recomandăm să vizitați: Alimentatie Sanatoasa

Alimentele Cunoscute.

Primește actualizări de Slăbire și Sănătate în dvs. de e-mail: înregistrează-te Aici este mult mai confortabil.

legate de Conținut cu această publicație

cum de a identifica bulimia

persoanele care sufera de bulimie arată un model de conduită …

Îndulcitori și Înlocuitori de Zahăr sunt sanatoase?

îndulcitorii artificiali sunt foarte controversate. Folosit în&…;

Dieta de Lamaie cu meniuri detaliate de zi cu zi

Vom explica Dieta de la o Lamaie. Ca numele său …

Cum de a pierde in greutate de 5 kilograme în 3 zile

pentru a pierde in greutate de 5 kilograme rapid și ușor. Asta este …

Abonament la pierderea în greutate și de sănătate

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizări noastre

Lasă un răspuns Cancel reply

Nuestras Redes Sociales

C tu Peso Ideal

Publicitate

Caracteristici

Diete interesant

Trucos de belleza

Exerciții pentru a pierde în greutate și să se distreze

mă Abonez la pierderea în greutate și de Sănătate

bine ati venit la Slăbire și Sănătate!

Pentru că știm cu toții că o persoană este ceea ce mananci, deoarece pierderea in greutate și de Sănătate, vreau să ajut oamenii să mănânce bine și să trăiască o viață sănătoasă.

Despre conținutul

informațiile Pe care le împărtășesc cu voi în pierdere în greutate și de Sănătate este de natură generală. Scopul meu este de a oferi informații de calitate, dar, în orice caz, am de gând pentru a înlocui grija de un profesionist de îngrijire a sănătății sau diagnosticul sau tratamentul unei anumite boli.

* pierdere în greutate și de Sănătate, în orice caz, vă puteți asigura rezultate concrete pe pierdere în greutate.

Despre mine

Blogger. Îmi place subiecte de sănătate și sport, nutriție și stil de viață sănătos, Internet și
partajare sfaturi de diete din întreaga lume. Arancha Herrero.

Anunciantes

În următorul link puteți accesa toate informațiile despre site-ul:
de Slăbire Și de Sănătate

Selectați o categorie

Selectați o categorie

noi Folosim cookie-uri proprii si de la terti pentru a facilita și de a îmbunătăți de navigare, show-conținut legate de preferințele dumneavoastră și de a colecta informații statistice. Dacă veți continua navigarea, considerăm acceptați utilizarea acestuia. Mai multe Informații

© 2018 Slabire si Sanatate-Toate Drepturile Rezervate. Alimentat de Blogland. Management și proiectarea de conținut on-line.