Adho Viață: o viață sănătoasă și creativitate

ori de câte ori vorbim despre o alimentatie sanatoasa, subliniem importanța de a include un stil de viață sănătos. Cum această fuziune ne permite să fim mai fericiți și să dezvolte o atitudine pozitivă. Ceea ce este dificil, cu toate acestea, este de a găsi exemple care ilustrează succesul de căutare.

am găsit-o și vreau să-l împărtășesc cu voi: este Adho Viață.

Adho Viață este un muzician autodidact, care într-o zi a decis să ia o întorsătură de 180 de grade în viața ta. Schimba ordinea de priorități până la acel moment a dus o viață pe care el a simțit a fost incompletă.

Lăsând lumea de afaceri, care sunt atât de bine cunoscute și de a lansa în aventura să urmeze visele lor prin alegerea libertatea de convenționalismul a fost o decizie crucială. Toate această clădire în jurul său un cosmos alcătuit din mai multe părți, fără de care este imposibil de a înțelege muzica lui.

Adho Viață, de căutare pentru echilibru

acesta Este un stil de viață care include practica regulat de exercitii fizice. Și, mai presus de toate, o dieta care este prea curat pe care el însuși descris ca bază pentru a fi capabil să facă față cu timp de ore, și necesită procesul de creație artistică.

Nutriție adecvată pentru a se hrăni punct de vedere fizic și mental.

Mare adept al dietei mediteraneene, pe blogul său el însuși ne vorbește de necesitatea de a găsi o modalitate de a mânca echilibrat. Cum să învețe să mănânce ea mi-a ajutat să găsesc energia și de a rezolva cross-drumuri de viață.

Un proces deloc ușor, care are nevoie de o mulțime de greșeli, dar care are, de asemenea, i-a oferit multe învățături.

Ce au fost cheile de această putere echilibrat?

– În primul rând, pentru a studia care sunt corpul nevoile nutriționale din punct de vedere macronutricional: echilibrul dintre lipide, proteine si hidrati de carbon

– Acorde o atenție la indicele glicemic al alimentelor pentru cei cu indicii medii-mici și joasă, astfel încât absorbția de sânge este lent (produse din cereale integrale, comparativ cu rafinat făină, de exemplu)

– Găsi suplimente de vitamine. Pentru a compensa pentru nevoile de minerale si vitamine specifice pentru a se asigura un sistem imunitar bun și o barieră defensivă pentru a proteja împotriva atacurilor afara.

– Un consiliu, nu te aștepta să fie rău pentru tine un regim alimentar echilibrat.

fructe de schimbare de obiceiuri alimentare

Această formă de furaje a avut consecințe foarte pozitive. Profesia de muzician, în special un pianist, se cere o lungă perioadă de sesiuni de practica de zi cu zi. Doze mari de concentrare, care nu sunt posibile dacă trebuie să trageți somnolență, oboseala sau iritabilitate urmare, fiecare dintre ele, un rău de alimentare.

aceasta Este proba de care câteva obiceiuri de viata sanatos ne permit să facem față provocărilor de muncă și de viață cu energie și entuziasm.

Un exemplu frumos care a avut întruchiparea ei în lucrările de Adho Viață care sunt deja vine la lumină și pe care le puteți accesa prin proiect multimedia în http://adholife.com/.

de Asemenea, puteți vizualiza aici video de munca „EvaBlue”care rezumă această senină în căutarea pentru o viață mai bună:

Concursul „ADHO VIAȚĂ și INTIMĂ”.

apropo, poți participa la concurs pentru a vedea pe viu, în Viața Electric Orchestră în Madrid, și de a împărtăși o cină cu artistul. Doar să faceți clic aici și veți găsi toate informațiile.

legate de Conținut cu această publicație

Cum de a lupta cu osteoporoza

osteoporoza este o degenaración de oase, care, la un moment dat în timp …

Dieta Speciala pentru Intoleranța la Lactoză

În acest articol ai o Dieta pentru intoleranta la …

Hrana împotriva anxietății

Aici este o selecție a celor mai bune alimente anti-anxietate&…;

Dieta Dukan, Analiza de detaliu

dieta Dukan: ce e adevărat și ce e …

Abonament la pierderea în greutate și de sănătate

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizări noastre

Lasă un răspuns Cancel reply

Nuestras Redes Sociales

C tu Peso Ideal

Publicitate

Caracteristici

Diete interesant

Trucos de belleza

Exerciții pentru a pierde în greutate și să se distreze

mă Abonez la pierderea în greutate și de Sănătate

bine ati venit la Slăbire și Sănătate!

Pentru că știm cu toții că o persoană este ceea ce mananci, deoarece pierderea in greutate și de Sănătate, vreau să ajut oamenii să mănânce bine și să trăiască o viață sănătoasă.

Despre conținutul

informațiile Pe care le împărtășesc cu voi în pierdere în greutate și de Sănătate este de natură generală. Scopul meu este de a oferi informații de calitate, dar, în orice caz, am de gând pentru a înlocui grija de un profesionist de îngrijire a sănătății sau diagnosticul sau tratamentul unei anumite boli.

* pierdere în greutate și de Sănătate, în orice caz, vă puteți asigura rezultate concrete pe pierdere în greutate.

Despre mine

Blogger. Îmi place subiecte de sănătate și sport, nutriție și stil de viață sănătos, Internet și
partajare sfaturi de diete din întreaga lume. Arancha Herrero.

Anunciantes

În următorul link puteți accesa toate informațiile despre site-ul:
de Slăbire Și de Sănătate

Selectați o categorie

Selectați o categorie

noi Folosim cookie-uri proprii si de la terti pentru a facilita și de a îmbunătăți de navigare, show-conținut legate de preferințele dumneavoastră și de a colecta informații statistice. Dacă veți continua navigarea, considerăm acceptați utilizarea acestuia. Mai multe Informații

© 2018 Slabire si Sanatate-Toate Drepturile Rezervate. Alimentat de Blogland. Management și proiectarea de conținut on-line.