Interviu cu Arancha Herrero în Ciudadano2cero.com

septembrie 14, 2015, august. Astăzi a salut a publicat un interviu care m-a făcut Berto Romero pe blogul său Ciudadano2cero.com să vorbim despre blog-ul meu de pierdere în greutate și de Sănătate.

Este o onoare să iasă de pe un blog la fel de prestigios ca acesta, dedicat de marketing digital. Am vrut să împărtășesc cu cititorii săi o experiență de echitatie un blog și să-l crească, să-l trăiască.

creșterea este atât de spectaculos de trafic pe care am avut-o în pierdere în greutate și de Sănătate a fost mulțumită 3 oameni, deși eu sunt creatorul de conținut, au fost încorporate în calculator, o Afacere Dezvoltată de Manager și director de dezvoltare web.

Slăbire și de Sănătate deja are 4 ani și este timpul pentru a sărbători alături de voi toți.

Un blog este un mediu de comunicare este foarte puternic pentru că puteți avea mai mulți cititori (de aici, Mulțumesc cititorilor de Slăbire și de Sănătate! ? ) și pot comunica cu tine prin comentarii sau rețele sociale.

Este foarte important, este că ultimul aspect, așa că știu cine citește și cine vorbesti la articolele pe care le scrie vă permite să fie mai aproape de necesitățile și preocupările lor. De aceea îmi place să las comentarii pe articole, deși, uneori, am intarziat un pic pentru a răspunde la…:(

toate acestea am vorbit într-un interviu cu Berto Romero, alma mater din blog ciudadano2cero.com, precum și de alte aspecte: cum să crească un blog, cum s-a rezolvat, aspecte care sunt acolo pentru a avea grijă de, cum de a valorifica pe ea și chiar am vorbit despre proiectele de viitor.

nu rata interviul, aici e LINK-ul: http://www.ciudadano2cero.com/bloggerview-025-entrevista-arancha-herrero-adelgazarysalud

vă mulțumim pentru a urmați-ne!

Dacă doriți să contactați-mă, acest lucru este meu adresa de contact:[email protected] Puteți, de asemenea, lăsați-mi un comentariu. ?

Aboneaza-te la stiri!

Dacă vă abonați la pierderea în greutate și de Sănătate, veți primi la adresa de e-mail de fiecare dintre noi teme de a fi publicate.

include adresa dvs. de email în formularul atașat și veți primi imediat un e-mail de verificare, care vă va permite pentru a activa abonamentul.

în Plus față de interviul Arancha Herrero în ciudadano2cero.com ați putea fi interesat în:

¿Qué es sanatate.cytan.com?