Holaluz.com pentru slăbire în jos, factura de energie electrică

energie electrică este primul serviciu pe care l-am angajat atunci când am intrat într-o casă. Este ceva atât de comun și atât de necesar care ne-am asumat ideea că toate companiile sunt egale, atât în preț (mare) și servicii (săraci), și, în timp ce în alt tip de produse, vom căuta, vom compara și de a studia oferte tocmai cu lumina ne-am închide contractul cât mai repede posibil, fără alte întrebări.

întrebarea este, pot face ceva?, cum putem lupta împotriva facturi opac?, putem regla contractate de energie pentru nevoile noastre specifice?

răspunsul este da.

Electricitate bine gestionate

Din anul 2013 în Spania există compania de electricitate Holaluz.com o companie care a venit pentru a da înapoi la conceptul că sunt pentru a fi avut de la aceste companii cu două idei fundamentale, adapteze contractele la nevoile utilizatorilor și să asigure transparența în procesul de facturare.

Cu prima se asigură că clientul nu plătește pentru o putere electrică contractate, peste și mai presus de nevoile lor, cu acesta din urmă de stabilire a unui tratament încredere în client-furnizor.

în scopul de A consolida și mai mult această relație, se stabilește la angajament cu Holaluz.com pentru a trimite, cu câteva zile înainte de a face factura finala (care este lunar, și va fi întotdeauna prima zi din luna trecută), o prefecturii cu citirea trebuie prevăzută și o estimare a ceea ce veți plăti.

În acest fel se realizează două lucruri: nu aduce o surpriză și puteți verifica în contra ta, care a fost consumul real. Dacă nu, puteți trimite citirea corectă din zona de client, în ultimele patru zile ale lunii, și care va fi cea pe care o ai în minte pentru check-in. Toate cererile de utilizatori sunt satisfăcute datorită unui servicii excepționale de îngrijire pentru client.

Pentru reduce și mai mult prețul serviciului, trebuie eliminate din contracte de întreținere și costuri suplimentare de acest tip.

Holaluz.com ofera serviciile sale pentru ambele companii private, iar creșterea a fost exponențială, din prima zi a apariției sale pe piață.

apropo, că această companie plătește recompensa din punct de vedere economic pentru clienții care aduce clienti. Interesant, nu-i așa?

„verde”de energie Electrică

Unul din lucrurile care caracterizeaza cel mai bine aceasta companie este faptul că toată energia de care piața are garanțiile de origine 100% verde. Ei sunt reprezentanți ai energiei din surse regenerabile de energie plante și reprezintă atât de mult de energie (care se toarnă amestecul în piața de gros), care cumpăra de la piață și vinde-l, care le permite să obțină certificatul de 100% energie verde.

În această privință Holaluz.com și-a stabilit o întreagă rețea să fie capabil să lucreze cu producătorii de verde-energie” energie verde, stabilind cu ei acorduri, care sunt cost-eficiente și facilitarea viabilitatea, fiind intermediari între producător și piață.

acesta este a proteja și de a spori de afaceri, care permite sustenabilitatea în obținerea de energie, ceva care, până în acest moment părea cât mai departe de ideologia companiei de electricitate.

cumpărare de energie electrică on-line

un Alt aspect care a atras atenția de la Holaluz.com este că toate formalități se poate face prin Internet: angajarea, client service, anchete de facturare, plăți…

în Plus pentru a pune la dispoziția tuturor potențialilor clienți simulator cost online, astfel încât să puteți compara ceea ce ai plăti cu ceea ce le-ar plăti dacă contratases serviciile lor.

Toate întrebările care vă puteți gândi, puteți clarifica pe telefon 931 221 320 sau prin web