Totul despre hidratare: ce trebuie să știți

hidratarea este una dintre ingrediente cheie pentru starea generala de sanatate buna. Nu este important doar pentru a rămâne hidratat în timpul verii, dar, de asemenea, în timpul iernii.

ai auzit multe persoane care spun că ea nu este sete, sau că lor trebuie să rămână hidratat nu sunt la fel de mare ca în timpul verii. În orice caz, sete nu este un indicator de încredere, dacă vrei să simți nevoia de a bea este foarte probabil ca, în general, ești deja deshidratat!.

atunci Când nu aveți o hidratare corespunzătoare?

lipsa de apă poate produce ceva mai mult decât o gură uscată. Deshidratarea poate cauza dureri de cap, leșin, crampe musculare, foame si lipsa de concentrare. Nu bei suficienta apa poate deteriora unele órgamos ca rinichii și ficatul.

Alte anomalii care pot provoca lipsa de apă este că inima și plămânii să lucreze mai mult, și că orice activitate fizica va costa mult sa o faci. Hidratarea este deosebit de important înainte și după exercițiu.

alegerea de băuturi este, de asemenea, important. De exemplu, cofeina si alcoolul nu numai că nu te hidratezi, dacă nu obține efectul opus, te deshidratezi mai mult. Apa este cea mai bună băutură pentru a rămâne hidratat.

8 pahare de apă pe zi, să ia o privire

Sfaturi pentru a rămâne hidratat

  • Cel mai bun mod este de a purta cu tine o sticlă de apă. Chiar mai bine dacă acesta este o sticlă, reutilizabile și umple-l cu apă de la robinet.
  • Dacă nu-ți place gustul apei de la robinet, puteți adăuga o felie de lamaie sau o crenguta de menta pentru a servi apă într-un pahar. Va oferi, în plus, o atingere mai răcoritoare.
  • Dacă faci sport trebuie sa bei apă înainte, în timpul și după exercițiu.
  • Dacă vă simțiți foame, bea apă. Setea este adesea confundata cu foamea. Apa poate ajuta să piardă în greutate într-un mod sănătos.
  • Dacă aveți probleme să-și amintească să bea apă, setați un program. În mod ideal, atunci când denotă video. De exemplu, bea apa cand te trezesti, la micul dejun, cu o oră înainte de masa de prânz și cină.

Pentru că, chiar și pentru a ajunge la deshidratare și ești informat, puteți citi…

deshidratare, riscul crește în vara

Evita deshidratarea este obiectivul Observatorului de Hidratare și de Sănătate, pentru a edita sau an decalog de hidratare con recomandări pentru a combate deshidratarea. În cadrul recomandărilor este inclus necesare consumul de lichide.

Beneficii de apă potabilă și modul în care aceasta ajută să piardă în greutate

beneficiile de apă potabilă. există mai multe. De la modul de a menține corpul hidratat produce o accelerare a metabolismului și, prin urmare, ajuta să piardă în greutate până la alte beneficii de hidratare în corpul nostru.

Remediu pentru un Somn Mai bun: apa

Pentru a vă ajuta cu visul Olivier parts sfaturi și strategii pentru obtinerea de a dormi, ca să dormi mai bine, și să câștige în calitatea vieții.

Beneficii ale apei de mare pentru sănătate

beneficiile de apă de mare pentru sănătate sunt mult mai multe decât vă puteți imagina. Ia soare și baie în mare, este scopul de milioane de oameni în timpul verii.

Toate sfaturile în Sfaturi de Sănătate.

Puteți vedea o descriere mai completă de substanțe nutritive și funcția lor în corpurile noastre: produse alimentare