Fundul brazilian: cum să-l

Cine nu a visat de a avea un back-up de vedere?

fund brazilian este una dintre cele mai admirate din lume. Atât de mult încât s-a creat școală. Definește un tip de operațiune la fese: brazilian. Sigur că dacă închideți ochii, imaginați-vă… ce nu? ei bine, uita-te la poza de mai jos.

Și asta este frumusetea femeilor a evoluat foarte mult. În timp ce în deceniile anterioare la san de sex feminin și fata au fost punctele în care acestea sunt fixate ochii, de la începutul secolului al XX-lea din spate a devenit cel mai dorit, mai ales dacă vorbim despre un fund brazilian.

Cum este înapoi brazilian

Jennifer Lopez care a început să pună moda pe spate răsunător, ferm, cu o mulțime de curbe. Anna Kournikova, de asemenea, a început să fie unul dintre cele mai de dorit, dar într-o versiune mai mică, deși firma, răsunător și răsturnate în mod egal.

Cu aceste două femei au devenit gustul pentru curbele în spate. Mă bucur că în sfârșit a fost instalat cu modele de moda brazilian. Atât de mult încât, în prezent este modelul cel mai mult în cererii în liposuciones și operațiunile de estetica. Pacienții care au participat la clinici de estetică cere pentru a obține un posterior ca Gisele Bundchen sau Ana Beatriz Barros.

Toate acestea au în comun un fund mic, ridicat, firma, și respingonas.

prin urmare, intervențiile chirurgicale care sunt mai pretentioase sunt ridicați și lipotransferencias: transfer de grăsime în organism.