Gatit fara carbohidrati

Tocmai a publicat o carte care oferă rețete delicioase pentru gătit fără carbohidrați. Autorii ne învețe cum să gătească 120 de feluri de mâncare delicioase cu mai mult de 200 de fotografii. Dacă doriți să piardă în greutate sănătos și eficient, vă sfătuiesc să continuați de lectură.

În ultimii ani, planuri nutriționale reduce aportul de carbohidrati -mai ales glucide simple și rafinate – au crescut în popularitate într-un mare fel. Căldura de această tendință au crescut la diete pentru pierderea in greutate, cum ar fi Dukan, Paleodieta, Atkins, Isodieta, Montignac, Pronokal, South Beach și aproape nenumărate lista de diete care restricționează aportul de glucide.

în mod Similar, în domeniul medical și științific, sunt de prescriere planuri nutriționale care, de asemenea, limita consumul de carbohidrati ca suport pentru tratamentul unui număr tot mai mare de boli, precum Alzheimer, Diabet, Epilepsie din copilarie, boala Celiaca, tulburare de deficit de atentie si hiperactivitate, și un număr mare de boli, multe dintre ele degenerative.

de asemenea, se confruntă cu cei care sufera de diverse tipuri de cancer, având în vedere că acesta a fost realizat pentru a încetini evoluția celulelor canceroase in laborator prin limitarea cantității de glucoză, care este pus la dispoziția dumneavoastră, ceva care poate fi realizat în viața reală de a limita aportul de glucide.

cu toate acestea, multe persoane care urmeaza diete low-carbohidrati raportat că numărul lor a fost doar pentru a face monoton. Și este eliminat din dieta de pâine, făină, zahăr, cereale, și un număr mare de alimente de indice glicemic ridicat, inclusiv tuberculi și unele fructe, reduce semnificativ șansele de a dezvolta un meniu variat de zi cu zi, fără a cădea în repetarea constantă a produselor alimentare.

Sau cel puțin asta este ceea ce s-a întâmplat până acum, pentru că tocmai am publicat o carte care promite să pună o soluție la această problemă, și de a converti acest tip de planuri de dieta mult mai variat și gustos de predare cele mai bune rețete pentru pierderea in greutate scăzută în carbohidrați.

de Gatit fara Carbohidrati

în Urmă cu câteva zile a fost prezentat la sala Culturale de El Corte Inglés, carte de retete, pierdere în greutate fără Carbohidrați, Carlos Abehsera și Ana Román, în care autorii ilustrează în plin de culoare, cu peste 200 de fotografii de înaltă calitate originale la un total de 120 de rețete care au fost create, toate acestea saraca in carbohidrati.

aceasta Este prima carte de retete de slabit care include toate tipurile de feluri de mâncare scăzut de glucide din pâine și sosuri complexe deserturi și gustări, prin principalele feluri de mâncare și gustări. Ceea ce autorii au realizat este de a găsi o cale de pentru a găti tot felul de feluri de mâncare, care de obicei sunt foarte bogate in carbohidrati de un mod diferit de a obține reduce sarcina glicemic.

În acest fel, putem găsi rețete de la negrese, sushi, pizza, paste sau crochete,, pentru a menționa doar câteva, practic carbohidrati liber, atunci când aceste feluri de mâncare sunt o sursă bogată de glucide simple din zahăr și făină. În plus, fiecare reteta include o masă cu valorile nutriționale de propria mea reteta, care arată de energie, proteine, grasimi, glucide asimilate, carbohidratii nu sunt absorbite și fibrele conținute în fiecare ingredient, în farfurie plină și în dimensiunea de servire.

În acest fel, cititorii pot modifica orice reteta pe placul dumneavoastră știind impactul pe care modificarea va avea pe valorile nutriționale ale vasului.

Carlos Abehsera, autor al cărții, este un bine-cunoscut avocat de reducerea de glucide simple si rafinate din dieta. În prima sa carte intitulată piardă în greutate, fără Miracole ne-a povestit experiența lui a pierde in greutate mai mult de 30 de kilograme de greutate în câteva luni și îmbunătățind sănătatea lor după aplicare o schimbare radicală în dieta ta: distribuit de plin de carbohidrati simpli și s-a dus de la a manca o dată sau de două ori pe zi pentru a mânca până la șapte ori pe zi.

potrivit marturii ale cititorilor de această carte, pe care o puteți citi în această pagină de blog-ul dvs. și Amazon, rezultatele sunt la fel de spectaculoase, printre cei care aleg să imite exemplul lui și probele de autor pentru acest motiv sunt constante.

În a doua sa carte, Cea mare minciună de nutriție, Carlos Abehsera face o revizuire generală la mituri și minciuni despre nutriție și industria alimentară și industria farmaceutică folosește aceste farse pentru a manipula societatea și de a crește profiturile lor de afaceri în detrimentul fabricarea de bolnav cronic.

la rândul său, Ana Roman, care a co-autorul cărții de Gătit fără Carbohidrați, aplice cunoștințele dobândite în studiul și practica de psihologie pentru a ne avertiza despre obiceiurile sociale și nutriționale, și ne explică cum ar trebui să stai departe de curentele, tendințele, și mituri care marile corporații creat pentru a promova consumul de preparate și alimente procesate ne conduce de a consuma alimente proaspete, care beneficiază ambele noastră de sănătate fizică și mentală.

În rezumat, cartea Gatit fara Carbohidrati lectură necesară pentru toate persoanele în căutarea de a îmbunătăți sănătatea lor prin alimentatie, pentru cei care urmează diete low-carbohidrati sau pentru cei care au nevoie pentru a utiliza acest tip de dieta ca suport pentru tratamentul oricărei boli mai complexe.

numărul mare și varietatea de rețete pentru a pierde in greutate, care include în cartea perfectă pentru adepții dietei Dukan, Paleo, Atkins, Isodieta, Montignac, Pronokal, South Beach, și un număr mare de planuri nutriționale, chiar terapeutic, saraca in carbohidrati. În carte sunt incluse, fără îndoială, cele mai bune rețete pentru pierderea in greutate scăzută în carbohidrați, care poate fi găsit.

Puteți vedea prezentarea de carte în limba engleză Instanță la următoarele: