Trucuri pentru a slim fese

Dacă ai în spate un băiat de grăsime, pierde în greutate, fundul nu este o sarcină instantaneu. În multe articole din blog, puteți afla despre alte moduri de a face acest lucru, deoarece merge sub cuțit, sau proponértelo de unul singur, cu exercitii si o dieta sanatoasa.

cu toate acestea, astfel încât să aveți toate opțiunile posibile, în acest articol voi vorbi despre trucuri există pentru a obține un fund ferm chiar și temporar.

Trucuri vizuale pentru a realiza o slabire fese

1. Unul vaqueros Împinge în sus.

Acest model de pantaloni un pic mai larg la nivelul gambei piciorului, aproape de la coapsă și la partea din spate, ceea ce face fesele arata mult mai ridicat.

2.Pantaloni cu buzunare stații.

purta pantaloni au buzunare, degradeuri, și ornamente, în general, în partea centrală din spate, ele nu ar trebui să le aducă la părți, pentru că ei fac solduri vizual mai larg.

3. Folosit toc.

Slims picior și astfel, de asemenea, partea din spate. Se pare că cel mai ridicat, de asemenea, slims întreaga figură.

4. Utilizarea fuste și pantaloni cu talie.

da un efect de slăbire și de a face un spate răsturnate deoarece brand de îmbrăcăminte.

Trucuri pentru a arăta de pe fese

1. Există un spate frumos în cazul în care pielea nu este în condiții.

Pentru a realiza o piele cât mai ușoară posibil, ar trebui să exfoliaza pielea de pe fese cu un produs potrivit pentru a face acest lucru în timp ce faci duș. Când ești uscare este important să se utilizeze un crema hidratanta si anti-celulita. Ideal este să-l aplice în masaje circulare.

Pentru persoanele care au cosuri pe pielea de pe fese unul ar trebui să utilizați o crema cu acid salicilic și uree. Calmeaza iritarea.

2. Bebe mucha agua.

Cel mai bun de hidratare pentru piele este consumul de apă. În plus față de apă potabilă nu numai ca va hidrata dacă nu șterge, de asemenea, toxinele din piele,, care în acumularea lor, face pielea să devină gros și nu vă permit să vedeți musculare, care este sub fesă.

3.

Dacă aveți vergeturi puteți folosi o cremă hidratantă pentru fermitate cu un pic de culoare.

Deci, acesta este ascuns de la vedere. Există și alte trucuri vizuale, care nu au la fel de mult de a face cu sănătatea, dar care pot ajuta la fundul mai ferm și răsturnate.