Vaccinuri copilarie. Beneficiile de vaccinare pentru copii

pediatru Carlos Gonzalez este una dintre principalele pledează pentru vaccinarea bebelușilor și a copiilor și un specialist cunoscut în alăptare. În cartea sa (în limba spaniolă), care să ia titlul În apărare de vaccinare. Proteja sănătatea copilului tău, el explică cu argumente ceea ce este semnificația reală de vaccinare a copiilor în societatea de astăzi și în diferite țări ale lumii.

beneficiile de vaccinare pentru copii

ce i-ai spune părinților care sunt în îndoială dacă este sau nu să-și vaccineze copilul tau?

vacine, fără nici o îndoială. Următoarele oficial, calendar de vaccinare, fără nici o întârziere, pentru că este cel mai bun pentru copilul tău.

de Ce este bine să-și vaccineze copilul, la nivel individual?

Pentru a-l proteja împotriva diferitelor boli acoperite de vaccin.

ce se poate întâmpla într-o societate care nu mai vaccina copiii lor?

Bolile pe care le-au uitat deja că se vor întoarce. Acest lucru s-a întâmplat deja în mai multe țări în care acoperirea vaccinală a scăzut (în special de propaganda grupurilor antivacinas’). În ultimele decenii, au existat epidemii de tuse ferina în Anglia, Suedia, Germania, Japonia și, de rujeolă în Olanda și Germania, de difterie în Rusia și alte țări din fosta uniune sovietică, pentru a da câteva exemple. Minciunile grupuri antivacinas nu sunt minciuni nevinovate; că suferința și moartea.

Ce sunt minciuni sau jumătăți de adevăruri care conduce pe părinți să nu-și vaccineze copiii lor?

Sunt largi. Am avut de a scrie o carte întreagă! În general, ei spun că vaccinurile nu funcționează și sunt periculoase. Mai concret, ei insistă în a-i atribui vaccin, anumite reacții adverse (cum ar fi autismul, colita ulcerativa, sau sudden infant death), chiar dacă studii și mai multe studii care au arătat că nu există nici o relație, sau să se asigure că au fost igienă și îmbunătățirea nivelului de viață, care s-a încheiat cu boli infecțioase (cu siguranță, aceste îmbunătățiri au ajutat pentru a reduce unele dintre aceste boli, dar alții au rămas, cum ar fi rujeola, sau a crescut cu îmbunătățirea nivelului de trai, ca poliomielita și recentele epidemii în țările în care vaccinarea a scăzut demonstra că nu este suficient de igienă pentru a preveni-le). Uneori, minciunile sunt nerușinat; de exemplu, repetarea de mai multe ori că în Japonia nu vaccin până la doi ani, când, în fapt, dacă vaccinul pentru trei luni; sau că vaccinurile care sunt aplicate în Spania sunt interzise în alte țări europene, când toate țările europene au calendarele de vaccinare. Și o mulțime de oameni cred intr-o minciuna similare, în ciuda faptului că doar câteva secunde pe Internet pentru a găsi calendarul de vaccinare din orice țară.

ce este că cele mai multe te deranjează în grupuri antivacinas?

Poate pentru că, uneori, ei explica adevăratele efecte secundare ale vaccinurilor, dar umfla la infinit. Problemele care se întâmplă o dată la fiecare 100.000 sau un milion de vaccinuri au explicat ca au fost cele mai naturale lucruri din lume. Răspândirea fricii cu o astfel de eficacitate că am găsit câteva părinți că atunci când te vaccineze copiii se simt vinovați că au făcut ceva rău sau perigosíssima. Iar acestea, părinții sunt capabili să se încarce copilul dumneavoastră în mașină sau în tren, sau la plajă sau la piscină. Lucrurile obiectiv mai periculos decât vaciná, fără să mă gândesc de două ori.

în Prezent, toate vaccinurile la program sunt esențiale?

Aproape nimic în această viață este esențială, a nu se mânca, bea și respira. Dacă vaccinul a fost să dispară, pur și simplu du-te înapoi la situația în care a trăit nostru bisavôs. Desigur vaccinuri care protejează împotriva unor boli grave, și de multe ori sunt mai importante (care este, că știm din experiență că ar fi frecvente, dacă nu au fost vaccinate), cum ar fi rujeola, difterie, tuse ferina, și multe altele, în timp ce vaccinul împotriva oreionului, o boala, de obicei, ușoară, nu este la fel de important.

În ceea ce privește starea de sănătate a copiilor care suferă de orice boli cronice și sunt mult mai fragile, grupare atât de multe vaccinuri nu este o mulțime de sistemul imunitar?

Acest lucru ar trebui să fie analizat cu medicul pediatru fiecare boală în mod eficient. Vaccinurile vii virus, cum ar fi mmr poate fi contraindicată în unele cazuri specifice, cum ar fi faza acută de leucemie sau tratament imunosupresor. Dar, în general, departe de a fi contra-indicat, vaccinurile sunt mai ales la copiii cu boli cronice, deoarece acestea sunt cele mai susceptibile de a fi bolnav și de a suferi complicații atunci când se îmbolnăvesc. Răspunde la întrebarea dumneavoastră, gruparea de vaccinuri nu este prea mult pentru sistemul imunitar. Sistemul nostru imunitar are de-a face în fiecare zi, cu mult mai multe antigene care sunt văzute în vaccinuri.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  10 mituri despre vaccinarea copilului

  difterie la copii. De ce este important să se vaccineze

  sper că fiul meu devine bolnav în pepinieră

  ce ar trebui să luăm în considerare după ce ne-am lua pe fiul nostru să se vaccineze

  tetanosului la sugari și copii

  un vaccin împotriva gripei la sugarii și femeile gravide

  de Ce ar trebui să se vaccineze copilul meu

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012