Pregătirile pentru petrecerea de ziua copilului

primele măsuri pentru organizarea petrecerii de ziua ei ar fi dat bine în avans. Dacă copilul dumneavoastră este încă un copil, este evident că acesta va fi parintii care decid ce vor face.

de la trei sau patru ani este convenabil de a asculta opiniile copiilor, astfel încât ei pot să-și exprime dorințele și vrea. Împreună puteți decide ce tip de partid vor dori, pe care doriți să le invitați, ceea ce ar trebui să mănânce și ce tip de activitate sau glume-ar dori să facă. Deci, mâinile la lucru.

5 pași pentru a pregăti o petrecere pentru ziua de naștere a copilului

1 – pentru a Determina zi de petrecere. Cu calendarul în mână pentru a combina în acea zi va fi posibil de a organiza petrecere de ziua și de a face un mic semn pe zi aleasă pentru a sărbători ziua de naștere (dacă acest lucru este posibil în aceeași zi, cu atât mai bine).

2 – Alegeți locația. Dacă locația aleasă este la un local de închiriere, dacă veți angaja local, atât ca organizare, sau dacă acesta va fi în casă. Este posibil pentru a sărbători aniversarea în localuri specializate, cum ar fi un parc de bile, un parc de distracții, sau este posibil să se pregătească un partid personalizate la domiciliu.

3 – oaspeții, cât de multe și care va fi. Pregătirea invitațiilor. Copiilor le place să participe în timp să se pregătească invitații și modul în care acestea ar trebui să ajungă la oaspeți.

4 – picnic. aperitive, dulciuri… Fără a uita de tort!

5 – joacă și decor (în cazul în care vă decideți să faceți pentru contul propriu).

costul pentru sărbătoarea este pe seama părinților, desigur. Pentru acest motiv este important să nu vă grăbiți cu frică și să se pregătească pentru o sărbătoare care nu are nevoie de cheltuieli extraordinare sau pentru proiecte mari. Acolo este de a adapta parte la posibilitățile economice ale fiecăruia și se bucure de ea asa cum ar trebui. Cel mai important lucru este că copilul dumneavoastră va avea la petrecere și să vă bucurați foarte mult.

petrecere de aniversare personalizate

Dacă ați optat pentru un picnic în domeniul alege locul și dacă el este departe sau aproape de centru urban. Desenați o hartă, astfel încât oaspeții dvs. pot găsi. Pregăti diferite sandwich-uri, ceva pentru aperitiv și niște bomboane de ciocolată și dulciuri pentru desert și nu uita de băuturi. Veți avea nevoie de un polistiren sau un compartiment de căldură pentru a le menține rece. Și un alt lucru: amintiți-vă că părinții, de asemenea, se va întâlni.

Pentru a distra copiii să ia câteva corzi, astfel încât ei pot sari, și de a propune unele dintre glume adecvate în domeniu. Dacă există un râu din apropiere, puteți profita de a organiza o baie, astfel încât înainte trebuie să vă avertizez familiile pentru a aduce costume de baie, prosoape, papuci și haine de schimb.

Dacă ai ales să faci în ziua în piscină, trebuie doar să pregătească o mâncare pe care copiii se vor bucura și vă întreb pentru a aduce costum de baie, de protecție solară, flip-flops, în plus față de geamanduri pentru siguranța ei. Puteți petrece toată dimineața se joacă în piscină și, în curând după ce se bucură de o bună culinare cu tort pentru desert.

Dacă ai ales să faci aniversarea în orice lounge în interiorul sau în afara casei, ideal este de a limita invitații. Este dificil de a controla douăzeci de copii într-o casă. Ideal este ca acestea au fost, la fel de mult, sau zece copii. Este posibil să modificați temporar lounge, ia obiecte care ar putea rupe și se lasă mai mult spațiu posibil. Amintiți-vă că este o petrecere pentru copilul dumneavoastră și nu pentru a obține, împreună cu membrii familiei, vecinii, etc.

glume pe petreceri

Face o listă cu copilul dumneavoastră de distracție și jocuri care pot face cu prietenii tăi. De obicei, de la trei ani până la nouă, copiilor le place să joace ca: jocul de scaune, colorat, pictura, cabra cega, concurs de dans, joaca statuie, cursa în saci, și multe altele.

o Altă opțiune este de a angaja un serviciu de animatori pentru ziua de naștere. Puteți să angajeze clovni, contra povești, magicieni, oamenii de stiinta, sau personaje, cum ar fi Peter Pan, zane, elfi care copiii iubesc. În cazul în care copiii sunt foarte mici, ele vor avea nevoie de îndrumare și de prezența constantă. Dar, de la vârsta de cinci ani, părinții pot să-i las în pace, dar a privit ușor cu unele dintre regulile de limite clare.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum de a organiza petrecere de copii

  Când aniversare a copilului coincide cu Crăciun

  oaspeții de un copil ziua de nastere

  discriminare cu copiii vesgas zile de naștere

  Jocuri și glume pentru a anima petrecerea de copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012