Infuzii sunt benefice pentru femeile gravide

asigurați-vă Întotdeauna că sarcina se dezvoltă cu normalitatea și încercarea de a evita, în măsura posibilului, tipic pacoste, ne confruntăm cu perfuzii, cu care noi trebuie să acorde o atenție specială pentru a evita riscurile inutile.

Putem să ia în considerare toate infuzii ca o băutură inofensivă, dar există câteva, cum ar fi menta sau musetel, care sunt contraindicate atunci când ne așteaptă un copil. Pe de altă parte, ne-am găsi, de asemenea, unele ceaiuri de plante care sunt benefice pentru femeile gravide.

infuzii că femeile gravide pot lua

îndoială este inevitabilă. Care infuzii pot lua în timpul sarcinii? În mod logic, fiecare persoană are nevoi diferite și, în unele cazuri, sarcina necesită unele de îngrijire specifice. Dar, în linii generale, acestea sunt infuzii că marea majoritate a femeilor gravide poate lua:

Rooibos. Aceasta infuzie că este vorba de un leguminoase este de mare ajutor în timpul sarcinii pentru proprietățile sale antioxidante care protejează de apărare, mai ales în primul trimestru de sarcină. În plus, există o infuzie de stimulent, și pot fi luate fără nici un risc.

Ghimbir. Unul dintre principalele disconfort din timpul sarcinii poate fi eliberat cu ușurință datorită infuzie de ghimbir. Vorbim de greață și vărsături atât de caracteristic primele luni de sarcină.

– Fenicul. infuzia de fenicul este un mod sigur de a evita pierderea de fier în timpul sarcinii și reduce riscul de anemie. În plus, fenicul ajută la digestie, de multe ori dificil în această etapă.

– Zmeura. Aceasta infuzie de zmeura este benefic în ultima etapă a sarcinii, deoarece ajută la consolidarea muschii uterului și este recomandat în special pentru perioada post-partum.

de ceai și cafea în timpul sarcinii

băuturile cele mai frecvente sunt cele de cafea și ceai. Mult a fost spus de consumul de cafea în timpul sarcinii, și singurul acord este moderare. Proprietățile acestor două băuturi pot avea efecte adverse atunci când este consumată în exces în timpul sarcinii.

Este mai bine în ceai decât cafea in timpul sarcinii? Ca și în cazul în perfuzii reprezintă o garanție de nici un risc în timpul sarcinii, multe femei înlocui cafeaua de obicei pentru o ceașcă de ceai, atunci când sunteți gravidă. Și aceasta nu încetează să fie o eroare, deoarece ceaiul este o băutură de stimulare, care poate (în funcție de tip) împiedică absorbția de fier.

Folosind bunul simț, în ceea ce privește produsele alimentare și băuturi întotdeauna este moderație și varietate. Cafele, ceaiuri și infuzii sunt recomandate ori de câte ori nu se transforme într-un obicei, continuă și excesivă.

Laura Velez

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  piele de o femeie în timpul sarcinii

  efectele de cafeină în timpul sarcinii

  infuzii timpul sarcinii

  Sfaturi pentru a controla foamea în timpul sarcinii

  Teste care confirma sarcina cu gemeni

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012