Tineri Obeze Pierde 55kg în mod Natural în 9 Luni

cu ceva timp în Urmă, micul dejun tipic australian Kate Scriitor folosit pentru a fi o băutură de energie și un baton de ciocolată. În seara, ea a cinat de două ori: de obicei, o gustare de fast-food și după o masă făcute la domiciliu. Asta după ce a petrecut toată ziua face băuturi răcoritoare caloric.

Când tânărul australian de Debarcader Lung de 25 de ani a început intalniri Nick Jones, acum logodnica lui, și acestea au fost obiceiurile lor alimentare. Kate a venit să cântărească 120 de kilograme, câștigând 10 kg pe an de când a început relația lui cu Nick. Dar nu te supăra cu greutatea ei, până când ea a început să simtă impactul în sănătatea ta. Ea a lucrat întreaga zi a piciorului in timpul schimburilor lungi ca un asistent de vânzări, și a început să se simtă picioarele atât de umflate cu dureri insuportabile care nu am putut conduce înapoi la casa.

„Când l-am întâlnit pe Nick, am avut 80 de kg și a fost dolofan. Dar el m-a iubit cum am fost, așa că am fost obtinerea confortabil, am continuat să mă hrănești cu răul, și dintr-o dată, când aveam 21 de ani, am fost de 120 de kg, mi-a terminat o zi plină de durere pentru picioare la locul de muncă, și am realizat că am o problemă.”

șoc al realității despre greutatea lui a fost atât de greu, că Kate a decis să schimbe obiceiurile lor, reducerea de calorii și de a începe un nou plan de exercitii fizice.

Vezi de asemenea și:

  • Văduva își Pierde 57kg să se Confrunte cu Temerile lor și fac Selfie-uri în Oglindă în Fiecare Zi
  • Omul care a Cântărit 139kg Realizat Visul de a fi pe Coperta unei Reviste de Fitness Dupa ce a Pierdut 50 kg
  • Femeia povestește Cum a Ajutat-o să Piardă 60 Kg

A început un obiceiurile alimentare și de a face exerciții în sala de gimnastică și crossfit. Astăzi, Kate mananca proteine slabe și o varietate de legume toata ziua. „Tot ce am făcut a fost să-mi reduc portiile de mancare.” În doar o săptămână, ea a început deja să scapi de 8 kg a schimba obiceiurile lor. După aceea, a descărcat o aplicație pentru a urmări de calorii și a început să spună tot ce a mancat. Într-o lună, el a descărcat 100 kg.

„am vrut să piardă în greutate în mod natural și a fost determinată să aibă un corp care reflectă munca pe care o făceam”, a explicat australian. În prezent, după ce introduceți intens antrenament de crossfit pe rotinade exerciții, Kate spune fanatic pentru activitatea fizică. Ea trenurile pentru aproximativ 2 ore pe zi, și a devenit profesor de Educație Fizică.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • Hotărâți să Piardă în Greutate, Fara interventii Chirurgicale, Femeie de 136 Kg Pierde 65 Kg
  • Funcționar de la Mcdonald ‘ s, care a fost Intimidarea Pierde 40 de kg să Renunțe la Fast-Food
  • un Om care a Cântărit 139kg Realizat Visul de a fi pe Coperta unei Reviste de Fitness Dupa ce a Pierdut 50 kg
  • Femeie Face Chirurgia Bariatrica, Dar Reușește Doar să-și Piardă 68 kg, Cu o Schimbare a Obiceiurilor

În cele nouă luni, tânărul și-au pierdut 55 de kg și a mers pe pentru a cântări 65 kg. Astăzi, Pe Instagram, că acțiunile lui de rutină sănătos pentru mai mult de 49 de mii de adepți.

„oamenii îmi văd înainte și după poze si automat cred că am făcut operația, dar nu este”, explică el. „Vreau să inspire și alte femei să schimbe obiceiurile lor, și crede-mă, dacă am făcut acest lucru, toată lumea poate face”, a declarat el se termină.