Tipuri de proteine în funcție de originea lor

Există diferite tipuri de proteine din unele alimente sau alte. Nu toate au aceeasi calitate. În acest articol puteți afla mai multe de pe acest macro-nutrient este atât de important pentru viață.

avem Nevoie de a ingera zilnic de 0,8 grame de proteine pentru fiecare kilogram de masa corporala. În cazul de a fi un atlet, aportul de proteine ar trebui să fie de aproximativ 1,5 grame per kilogram.

motivul pentru Care acestea sunt necesare proteine este aceea de a efectua multe funcții vitale în corpul nostru.

Dacă avem o lipsa de proteine poate provoca deficiențe în sistemul imunitar, sau probleme de crestere sau modificări intelectuali la copii.

Într-o dietă echilibrată 20% din totalul zilnic de calorii ar trebui să fie de proteine.

Dacă sunteți un atlet, trebuie să crească până la 30%: motivul este fundamentală: proteine ne ajuta să construi musculare, în plus față de alte funcții vitale.

Ce sunt alimente bogate in proteine?

Toate produsele alimentare fabricate din carne de pasăre, carne, fructe de mare și pește, fasole și fasole, mazăre, nuci, produse lactate și ouă, soia, nuci și semințe au o cantitate semnificativă de proteine, de aceea ele sunt numite alimente bogate in proteine.

Tipuri de Proteine și beneficiile lor

10 alimente bogate in proteine, legume

alimente bogate în proteine vegetale sunt foarte apreciate în hrana. Proteinele reglementa multe dintre funcțiile vitale ale corpului nostru, într-o asemenea măsură că, dacă nu mâncați proteine nu se poate trăi.

alimente cu proteine de origine animală

alimente bogate în proteine animale sunt esențiale în dieta noastră (decât dacă ești vegetarian), deoarece acestea ne ajuta la mentinerea masei musculare, în plus de a efectua multe alte funcții.

Alimente bogate de proteine,

Dacă sunteți în căutarea pentru produsele alimentare care sunt bogate in proteine, dar cu un pic de grăsime, puteți opta pentru carne slabă și pește

de Proteine din zer

proteine din zer este foarte bun în multe aspecte, dar fiind realist, nu face mușchii să crească foarte mult într-o perioadă scurtă de timp, pur și simplu nu include acest produs în dieta ta.

Mese de alimente cu proteine

mese de proteine pe care le au în acest articol vă va ajuta pentru a acoperi nevoile de zi cu zi, dacă sunteți un atlet, și dacă sunteți în căutarea pentru este de a avea o dieta echilibrata. Am păstra un ochi!

carne de porc, esențiale pentru dieta ta

carne de porc este un aliment de prima: proteine, minerale, grăsimi și vitamine dovedi. Păstrați lectură și veți înțelege de ce.

O Dietă bogată în Proteine: este Sigur pentru Sănătatea ta?

de ce nu pierde in greutate în timp ce mâncați o friptură, un burger, brânză, slănină…? Și în plus, toate acestea fără a simți foame.

Interviu cu Medicul Mills, creatorul dietei proteinada

Dieta Proteinada, pentru că ajunge să-l cunoască, se bazează pe un aport de proteine adaptate nevoilor de agenție, dar saraca in carbohidrati si grasimi.

proteinele din alimente

proteinele din alimente vom mânca servi pentru a repara celulele deteriorate și să mențină efectul lor. Structura de bază a proteinelor este un lanț de aminoacizi.

Totul despre proteine

proteinele sunt substanțe nutritive esențiale, fără de care nu am putea trăi. Sunt piesa cheie care dă coeziune pentru corpul nostru structurii sale fiziologice de importanță, după cum vom vedea, cuprinde o gamă mult mai largă.