Un Remediu Pentru Pierderea În Greutate Funcționează?

Pastile pentru a pierde in greutate sunt tot mai popular în fiecare zi, în parte pentru că de online marketing agresiv. Industria farmaceutică este în mod clar foarte concentrat pe crearea unui remediu pentru pierderea in greutate a maselor. Industria de pierdere în greutate este foarte profitabil și este încă o piață în creștere, deoarece în fiecare zi, mai mulți oameni devin obezi. Se estimează, pe baza cercetărilor despre obezitate, 50% dintre bărbați vor fi obezi până în anul 2050. Previziuni șocante.

Chiar dacă în acest text vom merge prin diferite produse care sunt pe piață astăzi, este important să poziția noastră foarte clar.

Un remediu pentru pierderea in greutate nu ar trebui să fie parte din orice plan de a pierde in greutate, cu excepția cazului în care este prescris de un medic. Droguri vândute în mod liber, sau prin internet, în cel mai bun caz nu va avea un rezultat, și în cel mai rău va face rău. În timp ce unele medicamente pot ajuta la pierderea în greutate, ei nu vor lucra mai mult de o dietă echilibrată și exerciții.

noi Nu spunem că un remediu pentru a pierde in greutate ar fi o risipă de bani doar pentru că noi încurajăm o dieta sanatoasa si exercitii fizice ca cel mai bun mod de a rămâne în formă. Incurajam dietă și exercițiu fizic, pentru că acestea sunt cele mai bune, mai simplu și mai ieftin mod de a pierde in greutate.

Avertisment

ar trebui să ia în considerare utilizarea unui remediu pentru a pierde in greutate, atunci când este prescris de un medic. Singurele momente în care acestea ar trebui să fie utilizate atunci când nu se poate exercita din cauza obezitate severă. Tot medicamentul, pentru a pierde in greutate are efecte secundare cunoscute, și pot exista și alte efecte secundare care nu au fost încă descoperite.

cu toate acestea, din moment ce unii oameni vor încerca să-medicate oricum, ne-am decis să fac un review de droguri în prezent pe piață. Nu suntem de acord cu utilizarea lor. Consultați întotdeauna un profesionist de sănătate înainte de a utiliza orice medicament.

ce sunt pastile?

pastile pentru a pierde in greutate sunt de obicei realizate pentru a lucra în conformitate cu aceste procese.

ARTICOLE SUPLIMENTARE
  • Medicamentul, pentru a Lua Foamea – Cele Mai frecvent Utilizate
  • 10 Remedii Pentru pierderea in greutate Fara baza de Prescriptie medicala cele Mai Vândute
  • 5 Remedii pentru a Câștiga în greutate Rapid
  • Cum Funcționează Homeopatia Pentru a pierde in greutate
  • Creșterea metabolismului – o metodă comună care de obicei se folosește cofeina.
  • Ajuta pentru a rupe în jos de grăsime – o Altă comună metodă care utilizează de obicei unele proprietăți de ceai verde.
  • Suprimarea poftei de mâncare
  • Blochează Absorbția de macronutrienti – care este, prevenind grăsimi și glucide sunt absorbite de organism odată ingerate. Încă experimentală și riscant.

important: Plante aromatice și Compuși naturali – multe medicamente sunt extracte și concentrate de diverse legume, fructe sau alte plante si nu au nici o dovadă științifică de eficacitatea lor, de exemplu, acai berry, mango african cetone zmeura (fructe), ceai verde (plante) sau hoodia (plantă). Întotdeauna există studii vacante, de obicei, în rozătoare, care sugerează o posibilă relație între pierderea în greutate și compus în anumite circumstanțe, dar niciodată vreo dovadă că ei lucrează în oameni. Cele mai multe dintre cercetările recente au arătat a fi false, atunci când replicat. Acestea nu sunt neapărat „droguri” sau „medicamente”. Acestea sunt aproape niciodată reglementate de către agențiile de sănătate (cum ar fi FDA) și rareori funcționează.

pe scurt, cei care îmbunătățesc metabolismul, viteza un pic, și un regim alimentar rigid este încă necesar. Același lucru este valabil și pentru pastile care cresc defalcarea de grasimi, deoarece este explorat în unele studii care implică ceai verde si pierderea in greutate. În ambele cazuri remediu pentru a pierde in greutate generează doar mici modificări în cantitatea de calorii arse pe zi, și pentru că acest lucru nu este suficient pentru a fi utilizat singur.

oamenii de stiinta sunt de lucru în principal pentru a produce un remediu pentru a pierde in greutate, care previne grăsime la a fi absorbit. Asta e poate cel mai bun mod de a face oamenii să piardă în greutate, cu toate acestea, acest lucru prezintă, de asemenea, un risc pentru sănătate.

Pastile pentru a Pierde in Greutate este de a Modifica Digestia

Cei trei macronutrienti care alcătuiesc dieta omului sunt carbohidrați, proteine și grăsimi. Fiecare dintre acestea este rupt în jos (absorbită) de către o enzimă. De exemplu, carbohidratii sunt rupt de enzime de tip amilază care produce zaharuri, proteinele sunt defalcate în funcție de proteaze care produc peptide și grăsimile sunt descompuse de către lipaza pentru a produce lipide. Corpul controlează producerea acestor enzime care în mod normal sunt controlate de hormoni.

Apoi, pentru a reduce absorbtia de grasimi din alimente, medicamente pentru a pierde in greutate va bloca acțiunea lipazei, ceea ce înseamnă că în loc de grăsimi fi rupt în sus, și digerate, acestea trec prin corp și să fie eliminată.

Acest lucru poate suna ca o idee bună inițial, dar grasimile acestea conțin multe substanțe nutritive esențiale, și bloca toate de grăsime va duce la malnutriție și probleme de sănătate. Deci, dacă ați auzit de știri în ultimii ani despre acest tip de remediu pentru pierderea in greutate, care blochează grăsimi, acesta este motivul pentru care nu au ajuns pe piață: ei sunt prea periculoase. Oamenii vor sfârși prin a abuza de utilizarea lor, nu va urma instrucțiunile corecte și va pune sanatatea in pericol.

Ce sunt opțiunile pe piață?

Cele două tipuri principale de medicamente pentru pierderea în greutate pe piață sunt un agent noradrenergic (care este în esență un tip de antidepresive și trebuie să fie prescrise de un psihiatru), care acționează ca o soluție pentru pierderea în greutate pe termen scurt (maximum 3 luni de tratament) și un inhibitor al lipazei (blocant de grăsime), care este făcut pentru pierderea in greutate pe termen lung.

Phentermine

phentermine suprimă apetitul și te face să te simți mulțumit mai repede. Practic, acesta este făcut pentru a bloca diverse semne neurologice care să ne facă să vrem să mănânce, și, de asemenea, activează anumiți hormoni care ne fac să mă opresc din mâncat. Acest medicament, folosit pentru a fi administrate ca phentermine-fenfluramina, dar a crescut tensiunea și ar putea duce la probleme cardiace, așa că a fost întrerupt. De phentermine, de la sine, are o listă lungă de efecte secundare, unele grave cum ar fi iritabilitate, nervozitate, neliniște, insomnie, constipație, dureri de cap, palpitații și presiune crescută. Acesta a fost numit Adipex-P și Ionamin.

Dietilpropiona

un Alt inhibitor al apetitului care este luată înainte de mese. Din nou, trebuie să luați acest medicament după ce vorbesc cu medicul dumneavoastră, din cauza posibilelor efecte secundare, intră în conflict cu alte medicamente și întrebări legate de dependență și dependență. În plus, multe dintre efectele secundare găsit în phentermine, au fost de asemenea raportate în acest caz. Este cunoscut ca Tenuate.

Benzofetamina și Fendimetrazina

alte Două medicamente care manipula sistemul nervos pentru a controla pofta de mâncare și senzația de sațietate. Atât creșterea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac, astfel încât pacienții trebuie să fie monitorizate de către un medic, atunci când a lua acest medicament.

Lightbox

Acesta este un inhibitor al lipazei (blocant de grăsime). Se leaga de lipazelor gastrice și pancreatice (enzime care digeră grăsimile din alimente) pentru a preveni aceste enzime hidrolisem grăsime în acizi grași absorbabile. În rezumat, fat trece prin tractul digestiv fără de care energia este transferată de la corpul tău.

Multe efecte secundare sunt comune, cum ar fi balonare, fecale urgență, incontinență de materii fecale, și deșeuri uleioase. Lightbox poate bloca absorbtia de vitamine a, D, e Și K, deci este nevoie de grijă, pentru a evita lipsa de acestea.

Lightbox este cunoscut sub numele de Xenical (cu bază de prescripție medicală) și Alli (non-baza de prescriptie medicala).

Cetilistate

Acest medicament este încă în dezvoltare și este similar cu Lightbox. Acesta este un blocant de grăsime, dar cu mai puține efecte secundare.

de Ce aceste medicamente sunt, de obicei, nu au succes?

probleme de a lua o pastila de a pierde in greutate este că pur și simplu nu ajunge la rădăcina problemei. Oamenii castiga in greutate ca un rezultat de a manca prea mult. Dacă dai la o persoană o pastila care blochează unele grăsimi și zaharuri, accelerează metabolismul și suprima pofta de mancare, se poate pierde in greutate, dar niciodată nu va învăța să-ți controlezi greutatea fără medicamente.

Doar adaptarea la un stil de viață mai bun, cu o dieta controlat și de a deveni mai activ este că o persoană va fi de fapt capabil să-ți controlezi greutatea pe termen lung. Un remediu pentru a pierde in greutate nu va fi niciodată o soluție, cu excepția cazurilor care necesită o monitorizare medicală, ca și în cazul pacienților care au de a pierde in greutate rapid pentru o intervenție chirurgicală sau alte motive de sănătate mai grave.

pastile, care sunt vândute ca acceleratoare de metabolism face un efect foarte mic. Bea mai multa cafea pot fi mai eficiente, ieftine și mult mai plăcut. Rata de metabolismul este crescut, acesta nu va face pe nimeni arde calorii suficient pentru a pierde in greutate, în cazul în care persoana nu se schimba, de asemenea, obiceiurile alimentare. Practică exerciții timp de 15 minute în dimineața, probabil, are un efect mai bun decât orice pastila de cofeina sau extract de ceai verde.

atât de Mulți oameni au fost capabili de a pierde o cantitate semnificativă de greutate urmand o dieta simplă, mai puțin caloric și un program șixercícios, care poate părea absurd pentru faptul alte crezi că poți numai să piardă în greutate cu ajutorul unui remediu pentru a pierde in greutate. De obicei, un sfat de modă veche și o bună motivație va fi o soluție mai bună decât asta.

Ai sunt deja convinși că este mai important să ai o dietă mai puțin în calorii și de a exercita decât să ia niște medicamente pentru a pierde in greutate? Dacă nu, de ce sunt încă insistă pe medicamente? Ați obținut rezultate? Comentariu de mai jos!

Tag-uri conexe: mituri pierderea în greutate supliment alimentar