10 sfaturi pentru a reduce agresivitatea copiilor

comportament agresiv este una în care un copil încearcă să facă rău fizic sau mental la un alt copil sau chiar părinții lor. Aceasta este o acțiune premeditată manifestă prin lovituri, zgârieturi, țipete, labagii, înjurături, musca, trage de păr…

Au un comportament agresiv, determină copilul să aibă complicații și dificultăți în relațiile sociale. Previne o integrare corectă, în orice mediu: la școală, acasă… Dar, cum o putem ajuta?

10 moduri de a controla comportamentul agresiv și violent copii

1 – să Identifice cauza care generează: dacă aveți stima de sine scazuta, dacă nu vă simțiți iubit, disprețuit… Ajuta pentru a rezolva problema. Acest lucru va ajuta pentru a schimba comportamentul lor.

2 – a Crea o atmosferă de familie de încredere, astfel încât el poate să-și exprime emoțiile. noi Trebuie să explice să-l că este normal, dacă simți supărat sau supărat, dar răspunsul este nu să bată, dar care ne pot spune cum te simți și de a descărca deci sunt emoțiile lor.

3 – intervenția timpurie este mult mai eficient. Nu așteptați că copilul începe să manifeste un comportament mai agresiv. Intervină de îndată ce observați că copilul se simte frustrat sau care se schimbă.

4 – a Genera oportunități de a reuși în viața lor de zi cu zi: te felicit pentru înființarea bine-pat, colectarea farfurie la cină, pentru a imbraca singur, sau chiar dacă sunt cuprinse la un moment dat și nu au recurs la un comportament agresiv.

5 – să Fie un exemplu pentru copil: atitudinea noastră nu trebuie să fie agresiv. Dacă copilul vede ne țipe, să-și piardă răbdarea sau da ‘barăci, noi nu ar trebui să fie surprins dacă acestea se dovedesc a fi agresiv. Ar trebui să fie în concordanță și un model pentru copiii noștri.

6 – în Cazul în care violența este cu noi, copilul a ‘explodat’, a strigat și a insultat sau chiar ne doresc răul, cel mai bine este să stai departe de. Este în plină explozie emoțională și nu este capabil să raționeze.

7 – în Cazul în care comportamentul violent este în legătură cu fratele sau alți copii ar trebui să freá-le cu fermitate. Nu trebuie să ne așteptăm că re-a lovit. Este de preferat să se mute departe de copil și trimite-l în camera lui să reflecte sau să-l mute departe de alți copii, explicând că puteți juca atunci când sunt gata să o facă fără a răni pe cineva.

8 – ai înțeles atunci că comportamentul tau nu a fost adecvată și chiar să efectueze o pedeapsă, private sau de învățământ, și, desigur, copilul trebuie să ceară iertare pentru persoana care a făcut daune.

9 – Evita cu care ma uit prea mult la tv, care are acces la jocuri video violente de conținut, și să încerce să facă o activitate fizică pentru a-și canaliza energia.

10 – În cazul în care a pus în practică toate acestea și nimic nu a lucrat, poate doriți să caute un terapeut și copil, astfel încât să puteți găsi cauza și canalizeze emoțiile. Amintiți-vă că copiii sunt agresivi pentru că ei învață să fie agresivi. Ei pot, de asemenea, nu reușesc să fie așa.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Tratament de comportamentul agresiv la copii

  comportamentul agresiv la copii

  Cum de a preveni agresiunea la copii

  Cum de a educa copilul care mușcă

  Elevii agresivi în clasă. Sfaturi pentru profesori

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012